Sağlıklı bir insan terlediği anda leş gibi kokmaya başlamaz. Hatta terleyen kişi kokabilir sonrasında elbette ama kesif/leş gibi ise ya yediklerinden dolayıdır ya hastadır ya da suya alerjisi olduğu için duş almıyordur. Normal bir ter kokusundan söz edeceksek yoğunluğuna bağlı. Yoğunsa veya iki önceki cümledeki sorunlar dolayısıylaysa olmaz.
Yani evdeyken denk gelmedim ama dışarıdayken ter kokusundan dolayı yakınlaşmayı bırakıp uzaklaştığım oldu. Hatta bir arkadaş grubu da vardı buluştuğumuz yerde. Konuyu birden değiştirip onların yanına geçelim, ne yapıyorlar falan dedim. Başta bırakmadı kız ama öpmeye yaklaşmaya çalışırken uzak durup sonra oraya doğru yönelince pes etti. Offladı geçtik yanlarına. Koku ile ilgili yorum yap(a)madım tabii.
Duşa sokarım/götürürüm diyenler (temsili):
imgyukle.com 
O değil de karikatürü kendi sitesinde paylaştı diye nickini, site adresini falan koymuş karikatürün üstüne hiç utanmadan. Hiçbir katkısı yok, ekmeğini yemeye çalışıyor. Sansürledim o kısmı .p