[]

Paranoyak olmak

Paranoyaklaştım son 2 senedir insan içine çıkamaz oldum, aslında ben ki iyi niyetli saf bir çocukluk geçirdim ama son 2-3 senedir falan ciddi ciddi silah bile taşımak isteyen birisine dönüştüm. Sürekli bir kuruntu hali, her yerde sivil polisler varmış veya kameralarla izleniyorum gibi geliyor insanlar hep suçu bana yıkıyor iftira atıyor gibi geliyor, sanki sürekli dedikodumu yapıyor yanından geçtiğim insanlar, herkes bana oynuyor gibi tanrı bile sanki doğa olayları bile benim için oluyor gibi geliyor. Öz babamdan şüphe duyuyorum sanki bana zarar vermiş (taciz, istismar, santaj, tehdid vb) öldürmek için plan yapıyor gibi geliyor bunlar eskiden daha az vardı ama vardı arkadaşlarım arkamdan iş çeviriyor bana tuzak kurup santaj yapıyor gibi hisseder olay çıkarırdım ya da tanımadığım insanların hakkımda konuştuğu için kuruntu yapar yine olay çıkarırdım bunlar arada oluyordu ama çok arttılar. Avm ye bile gitmiyorum dışarı çıkınca sebepsiz arkamdan birisi geliyor hissi oluyor ailemle yürürken bile, kuzenim sanki onu taciz etmişim gibi arkamdan laf çıkarıyor gibi geliyor ya da buna benzer şeyler kindar geçimsiz birisi oldum nefret ediyorum herkesten her şeyden ama sonra bir anda değişiyorum çocuk gibi olıyorum
Karakterim hemen değişiyor doğa üstü şeylere inanırdım eskiden hayalet görmek veya birisini hisssetmek gibi Atatürk ün ruhunu görmek ya da olmayan birisini duymak gibi. Paranoyak oldum doktor bekleme odasında bile gizli kameralar var site düşünüyorum beni tanıyorlar burayı bile okuyorlar gibi geliyor.

Tüm bunlara rağmen küsmeye zarar vermedim çok zor zamanlar geçirdim polisler peşimde savcılıkta iddianame var arkadaşlarım beni ihbar etti gibi geliyordu. Ama her şeye rağmen halen pelüş filimle uyurum hiç bir kasıla ilişkim olmadı mesela ama alakasız kişiler bana aşık gibi gelirdi. Sosyal medyada X mankesi benim için paylaşım yapıyor gibi.

 
Hocam bunlari paylastiginiz biri var mi? Ailenizle paylasip beraber bir yol haritasi cizin bir an once. Eskiden az olan durumlar simdi artmis. Bir an once oturup konusun.


  • brkylmz  (20.01.23 18:52:39) 
İlk iş bir psikologa gitmeniz lazim. Simdiye kadar gitmemeniz cok sasirtici.


  • ahm1  (20.01.23 19:28:54) 
İlk iş ve acilen bir psikiyatra görünmenizi tavsiye ederim.


  • roket adam  (20.01.23 19:52:14) 
Roket adam+1

Pardon evet, psikiyatrist daha iyi olur. İlaclarla bu dusunceleriniz gececektir emin olun.
  • ahm1  (20.01.23 20:28:07) 
psikiyatrist ile görüşün lütfen. ilaç kullanıyorsanız onları sakın ihmal etmeyin.


  • unalub  (20.01.23 23:01:18 ~ 23:02:21) 
ne güzel bunun sıkıntılı bir durum olduğunun farkındasın. bir uzmana başvurun.


  • paintov  (20.01.23 23:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.