[]

kadın için roll on tavsiyesi

arkadaşlar ben kolay terleyen bi insanım. kış günü bile hazırlanırken montu giydiğim anda terlerim. parfüm vs de kullanmam. o yüzden roll on önemli bir konu benim için.

gernier almıştım en son ama kokusu çok keskin. heralde benim terle birlikte tepkimeye girince bana daha da kötü geliyor. bazı roll onlar da böyle mayhoş kokuyor, öyle de istemiyorum.

yani bana bi ürün tavsiye edin, kokusu soft olsun. var mıdır böyle bi ürün? sprey olanlardan kullanmadım hiç acaba onlar daha mı iyi?

 
biodermaninkini kullaniyorum ben memnunum. beyaz kapakli, ustunde freshness yazandan. hafif bi kokusu var.


  • pide  (20.01.23 15:20:23) 
Celenes. Akşam duştan sonra ve sabah kullanıyorum. Memnunum.


  • auroraaurora  (20.01.23 15:22:09) 
öncelikle verdan gibi her yerde bulabileceğiniz doğal mineral taşlı roll onlardan edinin. sonra da üstüne nivea falan veya seba med gibi hafif kokulu ürünler kullanabilirisniz.

bir de kıllardan kurtulmak, olabildiğince az sentetik içeren ürünler giymek önemli. kıllar orada bulunduğu müddetçe kulandığınız hiçbir ürün efektif çözüm sunmaz.
  • jimjim  (20.01.23 15:26:31) 
ben çok terlerim. neler neler denedim anlatamam. rexona clinical protection ın stick olanı bu işin zirvesi. pahalı ama sonuna kadar hak ediyor.


  • benaslinda  (20.01.23 15:54:09) 
Ben Sebamed kullanıyorum çok memnunum. Zamlar gelmeden 5-6 şişe filan alıp stokladım dayanamayıp.


  • Amaranta ursula  (20.01.23 16:01:24) 
Benaslinda +1 clinical protection çok iyi ama çok pahalı ve yazın sıvılaşıp eriyip gidiyor kutusunun içinde. Ben old spice erkek roll onlarını kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum, deneyip hoşunuza giden kokuyu seçin. Erkek kokusu gibi keskin olmayanları var.


  • curukturpkokusu  (20.01.23 16:04:32) 
Dove'un ürünlerinin kokusu çok hafif kendi sabun kokularına benziyor ve baya etkili. Eskiden hep deodorantları dove alırdım ama hayvan deneyi yaptıkları için artık almıyorum. Yine de bir bakın isterseniz.


  • pembe mezarlık  (20.01.23 16:06:33) 
Rossmann'daki Alterra deodorantlardan kullanıyorum ben.


  • peki madem  (20.01.23 16:15:49) 
Ben 3-4 yıldır siveno’nun kadınlar için olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız çok zor terleyen hatta genel olarak 10 km falan koşmazsa terlemeyen bir insan olduğumu belirteyim ama belki bakmak istersiniz siveno’ya.


  • ms brownstone  (20.01.23 16:44:36) 
koltuk altı botoksu game changer bir şey. 200-250 EUR arası fiyatlar. 6 ay gider. tutumlu olayım senede bir kez yaptırayım dersen, nisan gibi yaptırırsın, ekim sonuna kadar etkisi devam eder. 20 km koşuyorum, koltuk altından sıfır ter.


  • gabe h coud  (20.01.23 17:24:37) 
images.app.goo.gl
Rexona men invisible stick. Erkek deodorantları daha etkili gibi geliyor, yoğun bir kokusu da yok bunun.

  • kobuzchu kiz  (20.01.23 18:37:47) 
+1 rexona clinical protection stick.


  • yineiyisinoxford  (20.01.23 23:36:53) 
nokta atışı veriyorum

badecanlar.com

www.hepsiburada.com

bebeğim var emziriyorum sıfır koku %100 etki.
  • kullanıcıadımbuolsun  (21.01.23 12:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.