[]

Vodafone müşteri temsilcisine ulaşabilmek

Uzun ve meşakkatli bir yol sanırım. Ne yapsam bir insan çıkmadı karşıma. Var mı bunun bir yolu?




 
Ben genelde Google'a soruyorum doğru çıkıyor yazanlar.
İki farklı sonuç buldum:

------------------------
"Vodafone müşteri temsilcisi direk bağlanma işlemi için öncelikle Vodafone müşterisiyseniz 542’yi farklı bir operatöre sahipseniz 0542 542 00 00 numaralı telefonu aramanız gerekmektedir.

Ardından telesekreter konuşması bittikten sonra “0” ı tuşlayınız.

Son olarak sırasıyla “0” ve “3” tuşlarını tuşlayarak Vodafone müşteri temsilcisine direk bağlanabilirsiniz."

-------------------------

Ama başka bir sitede de sesli yanıt sistemine beş defa "müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum" demeniz gerektiğini yazmışlar:

"Müşteri Hizmetleri: Merhaba, ben dijital asistanınızım işlemleriniz için size ben yardımcı olacağım. Yapmak istediğiniz işlemi birkaç kelimeyle söyler misiniz? Örneğin fatura ile ilgili tüm işlemleri için fatura demeniz yeterli.

Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum.

Müşteri Hizmetleri: Benimle beraber işlemlerinizi daha kolay ve hızlı yapabilirsiniz. Örneğin faturanızı öğrenebilir, tarife değiştirebilirsiniz. Bunlardan birini yapmak ister misiniz?

Müşteri hizmetlerine bağlamak istiyorum.

Müşteri Hizmetleri: Ev hanımlarına uygun yeni bir tarif önerimiz var. Dinlemek ister misiniz?

Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum.

Müşteri Hizmetleri: Sizce doğru yere yönlendirebilir için hangi işlemi yapmak istediğinizi söyleyebilir misiniz? Örneğin güncel tutar diyebilirsiniz.

Müşteri hizmetlerine bağlamak istiyorum.

Müşteri Hizmetleri: Şimdi size uzman müşteri temsilcimize aktaracağım. Umarım bir sonraki aramanıza işlemlerini de benimle devam edersiniz. Sizi doğru müşteri temsilcilerine aktarabilmek için arama nedenimiz söyler misiniz?

Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum.

Müşteri Hizmetleri: [00:02:31] Peki.. (dıııt) sonrasında müşteri hizmetlerine bağlanacaksınız."
  • michael_knight  (20.01.23 15:58:53 ~ 15:59:25) 
Bu arada ben bir veya iki hafta önce arayıp gerçek bir insanla konuşmuştum. Sanırım sesli cevapta birkaç defa "müşteri temsilcisi" demiştim.
Sesli yanıt sistemini aştıktan sonra da hiç sıra beklemedim diye hatırlıyorum.
Vodafone'dan 542'yi aramıştım.
  • michael_knight  (20.01.23 16:10:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.