[]

Karşı tarafa çağrı kaç saniyede gidiyor

Bunun bir standardı var mı?
İş iliskim olan ve bu saatte aramamam gereken/çok abes kacabilecek birine cok kısa çağrı başlattım. Max 1 saniyede daha doğrusu ekrana düşer düşmez kapattım.

Çağrı gitmiş olabilir mi?
Ya da bundan emin olmanın kesinleştirmenin bir yolu var mı?

 
sanirim o calma sesini duyman gerekiyordu, karsi tarafa cagrinin gitmesi icin.


  • baldur2  (20.01.23 02:57:00) 
operatörüne, senin ve onun bölgesindeki çağrı yoğunluğuna göre değişebiliyor.
çağrı sesi gelmeden de çağrının iletilmiş olması mümkün ama bu 1 saniye değildir tahminimce. ama sizin 1 saniye sandığınız zaman da 1 saniyeden uzun olabilir.
ekranınızın çağrı konumuna geçer geçmez kapattığınız durumda çağrınızın girmeme ihtimali yüksek. müsterih olun bence gitmemiştir.
  • erty_ksk  (20.01.23 08:06:49) 
temel olarak erty_ksk +1

Çağrı sesi gelmeden karşı tarafa çağrının gitmesi başıma geldi. Lakin dediğiniz gibi ekranda görür görmez iptal ettiyseniz o çağrı kesinlikle karşıya ulaşmamıştır.
  • pispinti  (20.01.23 12:03:06) 
Değişiyor mesela bazen birisi aradığında çok çaldı diyor halbuki telefon elimde olduğu için hemen açmış oluyorum.


  • peki madem  (20.01.23 12:16:03) 
eskiden çalma sesi gelene kadardı. ama son zamanlarda çalmadan gittiğine de şahit oldum


  • paintov  (20.01.23 12:57:23) 
1 saniyede gitmemiştir ya. bu arada normal şebekeden arama ile voice over wifi arasında da değişiyor bağlanma süresi, whatsapp vb. programlar üzerinden arayınca da farklı.


  • gkhncnzdgn  (20.01.23 14:24:47) 
kalite standartı olarak 3 saniye hedefleniyordu operatörlerde galiba, 1 saniyede olabilme durumu şöyle olabilir, vowifi ile ikiniz de bağlıysanız çok hızlı bağlayıp ulaşabilir belki - düşük ihtimal.
Evet çalma sesini duymadan diğer kişinin telefonu çalabilir eskiden bunu ayarlardık karşı tarafın telefonunda cevapsız çağrı oluşurdu çünkü telefon da çalamazdı o sürede.

  • atom karincanin torunu  (20.01.23 15:14:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.