[]

en iyi e-smm, e-fatura entegratörü hangisi?

merhaba.
e-smm kullanıyorum. ilk başta uyumsoft kullanıyordum. ama çirkin kullanışsız ve zahmetli arayüzü yüzünden yıldım ve sonra paraşüt’e geçtim. paraşüt iyiydi hoştu ama, fiyatları inanılmaz arttırdılar ve ihtiyacımdan fazla özelliği de olduğundan ovinot diye umut vadedici görünen bir start-up buldum.

fakat gelin görün ki, bunlar da son 6 aydır yazılımsal sorunlar yaşatıyorlar. örn: makbuzu kesene kadar her şey yolundayken, kesince tüm hesaplamaları şaşmış ve saçma sapan bir makbuz gidiyor. müşteriler arıyor hop iptal edip bi daha kesiyorum, yine aynı sorun, sonra bi daha, sonra bir daha.

bir ara düzelmişti ama geçen yine patladı. hemen iletişime geçip yine sorun olduğunu söyledim. bu sefer bu sorunu düzelttiler ama yeni bir sorun çıktı. makbuzumu tevkifatlı kesmem gerekiyor, fakat tevfikatı girince tamamen yanlış saçma sapan bir hesap yapıyor.

neyse, artık sıktı o yüzden e-imzamın süresi dolmadan yeni bi yere geçmek istiyorum.
ovinot yıllık 775tl.
paraşüt’le görüştüm, 1475₺ olmuş. bana hala çok geliyor. tek başıma çalışıyorum ve tek ihtiyacım, makbuz kesmek, müşteri kaydetmek, cari hesap takip etmek ve mali müşavire erişim verip vakti gelince kendil kendilerine makbuzları almalarına imkan tanımak.

uyumsoft’a baktım. hala aynı korkunç arayüz.

işnet e-çırak kullanan tanıdıklarım var onu tavsiye ettiler.
logo işbaşı diye de bir şey var galiba.

neyse, e-smm için önerebileceğiniz, düzgün arayüzlü sağlam alt yapılı ve makul fiyatlı bir hizmet sağlayıcı önerirseniz sevinirim. çünkü makbuz kesip ödemelerimi alamıyorum delireceğim.

 
başlığı görüp duyuruyu açana kadar uyumsoft önerecektim, baktım en başta onu demişsiniz korkunç diye.

hem kendim e-smm kesmek için kullanıyorum, hem mükelleflerimin e-fatura, e-defter entegratörü olarak kullanıyor ve de kullandırıyorum. çok da memnunum. neresini korkunç bulduğunuzu anlayamadım.

eko cari diye saçma sapan bir ön muhasebe programları var, onu diyorsanız evet rezalet. ama portal son derece düzgün. en bu işlerden anlamayan mükellefim bile girip e-fatura kesebiliyor.
  • kibritsuyu  (18.01.23 19:00:05) 
@kibritsuyu,

tevkifat kodunu ezberlemem gerekiyor, e-smm abonesi oluyorsunuz ama menüde bi sürü işime yaramayan kalabalık var.
öte yandan, kullanırken de öyle, stopajlu brütünü hesaplayıp onu görmek gerekiyor ki makbuzu hesaplasın. netten hesaplayamamamak saçma. girdim baktım hala aynı arayüz. paraşüt o açıdan tertemizdi mesela.
  • vital  (18.01.23 19:14:02) 
Mükellef'e bakabilirsiniz belki.


  • plutongezegendegilmi  (18.01.23 19:15:57) 
@plutongezegendegilmi, ya mükellef aylık 699 diyo. aşşırı değil mi? yıllık 1475’i beğenmiyordum ben.


  • vital  (18.01.23 20:55:14) 
Qnb Finansbank kullanıyorum. Üstelik e-imza tokeni ile ilk tanımlamayı yaptıktan sonra sisteme girerken bir daha istemiyor. Gayet memnunum.


  • plastik turambar  (18.01.23 22:28:05) 
Kendim kesiyorum elektronik imzamla. Aslında çok kolay,ilk kurulumu yaptıktan sonra, gerisi çok pratik.


  • cedilla  (19.01.23 00:18:28) 
Nes Portal


  • berhudar ol evladim  (19.01.23 01:56:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.