[]

Koreliler neden bu kadar güzel

Koreliler bebek gibi oluyorlar kafayı yicem, porselen bebek gibiler hiçbir kusurları yok insan dokunmaya kıyamaz. Çoğu fenomen koreli kızı veya fenomen olmayan kızları takip ediyorum. Nedeni nedir, Türk kızları kusurlu ama bunlarda kusur yok gibi sanki sanatçı elinden çıkmış gibiler.




 
Bir ülkenin bütün insanlarının bebek gibi olması mümkün mü allaseniz?

www.koreaboo.com

Bir de Japon muydu, Koreli miydi, fltrelerle genç kadın görüntüsüne bürünüp fenomen olan bir adam vardı, onu da bulabilirsem ekleyeyim.
  • kobuzchu kiz  (18.01.23 17:31:41) 
  • kobuzchu kiz  (18.01.23 17:34:26) 
Aşırı makyaj yapmıyorlar mı? Koreli kızlarla hostelde kaldım. Makyajdan öncesi/sonrası diye iki ayrı insanlar.


  • Kahvedesu  (18.01.23 17:42:15) 
koreliler cok guzel diyen guzel bir japona henuz denk gelmemistir :)
cekik gozlu takintisi kokusu geliyor buram buram..

  • cooperr  (18.01.23 19:50:51) 
Foto at da yorumlayalım böyle kuru kuru olmamış.


  • ruhen hastayim ben  (18.01.23 20:00:56) 
Konuyla ilgili bu filmi tavsiye ederim:

www.beyazperde.com

Adamlsr kaffaları yemişler estetikle.
  • msb  (18.01.23 20:25:56) 
ben bu tespite katılıyorum. kısmen japonlar da güzeldir. zaten bir teoriye göre caponlar aslında koreliymiş.

yıllar önce koreli bi ev arkadaşım vardı. allah için yakışıklı çocuktu. bi de koreli kız arkadaşı vardı o da epey hoş bir kadındı.

mültezim tarzı arada bir kira toplamaya gelen bir koreli eleman vardı. o da bu kategoride sayılabilir. yani bizzat iletişimim olmuş olan üç koreli için %100 oranda tutuyor bu tespitin.

kore sinemasına girsem daha da destekleyebilirim bunu ama oradakiler seçmecedir. şimdi bizde de nureddin nebati var bir de kıvanç tatlıtuğ var. var yani.

edit: o zamanlar çalıştığım restoranda bir aşçı da koreliydi ve eşi de koreliydi. ikisinin de dış görünüşü bayağı iyiydi. bir de çocukları vardı ve aşırı tatlı bir şeydi.

teorini gittikçe güçlendiriyorum.
  • bohr atom modeli  (18.01.23 23:12:29 ~ 19.01.23 01:05:59) 
Çünkü yüzde 90'ı estetikli!


  • halitkin  (19.01.23 00:08:48) 
Çok anlamam ama koreliler bi şekilde dış görünüşe, giyime takık durumdalar. Para da olunca iyi görünüyorlar. Japonlar ise bir garip toplum. Kadınları aseksüel giyiniyor. Fazla süslenme yok. Aşırı ve verimsiz çalışma kültürü var adamlarda. O yüzden kötü görünüyorlar.


  • vizivozo  (19.01.23 11:36:46) 
estetikle kozmetikle kafayi yemisler milletce. ondan.


  • baldur2  (19.01.23 12:19:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.