[]

araç değer kaybına başvuran var mı?

ekim ayında küçük bi kazaya karıştı aracım. 24bin fatura çıktı sanırım 3-4bin değer kaybı gözüküyor. avulata vekalet vermek için işi gücü bırakıp noterde 2 saat sıra bekleyip bide üzerine 490 lira vekalet ücreti ödemem gerekiyor. kendim de karşı tarafın sigortasına başvurabiliyomuşum buldum dilekçe örneği falan hepsini hazırladım ama sigorta ödeme yapmazsa yine dava açılması gerekiyomuş vs. sonuç çıkacağı da kesin değil çıksa bile en az 6-7 ay sürüyomuş. değer mi uğraşmaya bişey çıkar mı sizce?




 
noterde 2 saat sıra beklendiğini hiç görmedim. numaratörden sıra alınca 5-10dk sonra sıra geliyor.


  • sert siyah krom  (18.01.23 17:00:43) 
hocam değer kaybı için karşı tarafın sigortasına mail atman yeterli istenen belgelerle. onlar ücreti yatırıyorlar
ekspertiz raporu
ruhsat
kaza resimleri
tamir faturası
kaza raporu
iban
dilekçe

hepsini ekle gönder. genelde degerkaybi@xxx.com tarzı bi mailleri olur. ödedikleri tutarı beğenmezsen o zaman avukatlık olur.
  • jelly bear  (18.01.23 17:09:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.