[]

dolap uygulamasinda dolandiricilik

kardesim tabletini satmis, alici urunu almis ancak onaylamiyor, onaylamadigi icin para gelmiyor, urun de karsi tarafta. urunun seri numarasi vs var bizde ama dolandirilma ihtimalimiz var mi?




 
aksine dolap alıcı tarafında oluyor kişisel tecrübelerime göre,

alıcı onay vermese dahi otomatik onaya düşer, dolandırılmaz kardeşiniz,

yalnızca alıcı video, tutanakla olası kusurları dolaba iade için sebep gösterebilir başka bir konu bu da...
  • omerff  (18.01.23 01:08:51) 
24 saat icerisinde otomatik onaylaniyor


  • lallala  (18.01.23 01:16:29) 
Bir yakınım eski telefonunu satmış parçalarını almış telefoncu iade etmiş. Böyle bir duruma karşı dikkatli olun. Dolap müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.


  • gereksiz yercekimi  (18.01.23 03:28:35) 
Gecikmeli de olsa otomatik onaya düşünce onay gelir amaa.. iade isterse kabul etmeyin. Ve bundan sonra Dolaptan pahalı bir şey satarken, kutuladığınızda video çekin.

2 kez kardeşimin başına geldi, pahalı ürün yerine ucuz ürün koyup "Satıcı beni kandırdı, yanlış ürün gösterdi" diye iade ediyorlar, kutu geliyor bi açıyoruz yırtık pırtık alakasız bir ürünü paketlemiş göndermiş. Dolap'a şikayet ediyoruz cevap yok, illa alıcının yanında. O sebeple satışlarda dikkat..
  • lcha  (18.01.23 09:51:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.