[]

0,69 krediyle istanbul'da ev almak

biraz ailem verse, ben birikimimi koysam bir de üstüne kredi çeksem beylikdüzü taraflarında ev alabiliyorum gibi bir hesap yaptım.

galiba müteahhit firmadan olması gerekiyormuş.
bu iş mantıklı mı? nelere dikkat etmem lazım?

 
Mantıklı büyük firmaları arayın onlar yönlendirir sizi.


  • Mcfly  (17.01.23 22:58:07) 
bas kral bas. alabiliyorsan al. euro 20 lirayi gecmis, birakalim bu ev alma dunyayi gez safsatalarini, once basini sokacak bir ev. sonra gezersin dunyayi.


  • baldur2  (18.01.23 00:20:34) 
Abi şimdi yine iyi kötü idare ediliyor 5 sene sonra çok büyük paralar kazanmıyorsan ev sahibi olmayan İstanbul'da yaşayamaz duruma gelecek, ev alabiliyorsan hiç düşünme bile.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (18.01.23 00:26:58) 
Hayallerinizi yıkmak istemem ama Beylikdüzü’nde dediğiniz ilanlar için sahibinden’e açıp baktıysanız oradaki ilanların çoğu sahte ya da konumları yanlış. beylikdüzü maalesef artık ucuz bir yer değil. En iyi ihtimalle esenyurttaki konutları beylikdüzü diye gösteriyorlar ki yaşamak için de kiraya vermek için de iki kere düşünmenizi öneririm.


  • Ezequiel  (18.01.23 14:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.