[]

Tez

Selamlar,

Yahuuuu bu tezi nasıl yazdınız? Bir tavsiye bir şey verin. Okuldan atılıcam böyle hiçbir şey yapmazsam. Altı üstü yazıya dökücem ama elde hiçbir şey yok. Makaleler duruyor öyle kenarda. Okuyup introyu bile yazmadım. İşten gelip yazabiliyor musunuz? Ya da kütüphaneye mi gitmek gerekir?


 
Yazamıyoruz efendimm. Plan programı yaptım ama bir türlü ilerleyemiyorum. İşten fırsat kalmıyor bir türlü.
en iyisi günde galbia kenindini zorlamayacak şekilde bir şeyler yazmak 100 kelime bile yeterli bir süre sonra alışanlık olur diyorlar.

  • bepicolombo  (17.01.23 22:40:55) 
Intro en zor kısmı zaten. Gerisi çalışmanın raporlaması ya da yorumu olduğu için daha kolay. Yöntem kısmından başlamayı deneyin mesela.


  • but that was just a dream  (17.01.23 22:47:20) 
Şu hocamız çok güzel açıklamış; www.youtube.com


  • archmage mahmut  (17.01.23 23:58:55) 
maas aliyormus kafasiyla calisacaksin. ben her gun kalkip ise gider gibi okula gitmistim, cumartesi dahil 8-5 okuldaydim mutlaka.


  • cooperr  (18.01.23 00:26:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.