[]

Çalışma arkadaşının babaannesi/dedesi vefat etse

Baş sağlığına gider miydiniz?

Edit: işi gücü en yoüun dönemde bırakıp gittim. Son yolculuğuna uğurladık merhumu. Yanında olöak lazım insanların sevdiklerinizin. İnsanlık olarak da gerekli bence. Beni gördüklerindeki bakışları için bile değerdi. İnsanlar birini kaybedince bir anda yalnızlaşıyor. O'nu paylaşmak lazım geldi bana da. Herkesin başına gelebilir sonuçta taziyeye de ayrıca gideceğim. Gününüz güzel geçsin.


 
Aynı şehirdeysek taziye yeriyle yani:D yakınlığa bağlı olarak giderdim sanırım. Çok yakın değilsem arardım.


  • Amaranta ursula  (17.01.23 17:50:15 ~ 17:51:56) 
Gitmem ya ne gitcem nineye dedeye, yakınlık derecesine göre başın sağ olsun demek için ararım


  • vedatchilipeppers  (17.01.23 18:05:14) 
hayir


  • hot potato  (17.01.23 18:09:31) 
Taziyeye gitmem. Telefonla arar bas sagligi dilerim. Eger cok yakin calismiyorsak, ise döndügünde bas sagligi dilerim.


  • chihirovekohaku  (17.01.23 18:35:01) 
chihirovekohaku+1 ama cok cok yakinimsa ve ayni sehirdeysek giderim. bu yakinlikta bir is arkadasim olmadi gectigimiz 15 yilda, bundan sonra da olacagina pek ihtimal vermiyorum ama olursa giderim.


  • in vino veritas  (17.01.23 19:17:26) 
Şirkettekiler toplanıp gidiyorsa giderdim. Kendi başıma böyle işlere girmezdim çok yakın arkadaşım değilse.


  • ruhen hastayim ben  (17.01.23 19:25:39) 
genelde cenazeye gidiliyor


  • bir soru sorcam  (17.01.23 19:33:19) 
Çok yakın değilsem aramam, işe gelince baş sağlığı dilerim.
Yakınsak cenazeye giderim.
Yakınsak ve cenazeye gidemiyorsam eve taziyeye gitmem, telefon ederim.
  • pispinti  (17.01.23 19:39:54) 
Abi işarkadaşının babaannesi/dedesinin ölümü üzerine başsalığına gitmem için düğünümde tam altın falan takması lazım öyle bi yakınlık için, maksimum yapılacak şey arayıp söylemek olur, diğer türlüsü gereksiz.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (17.01.23 19:46:58) 
olm sizin nasıl iş arkadaşlarınız var anlamıyorum. her gün ana avrat düz mü gidiyorlar acaba size bu insanlar?

aynı şehirdeysem ve arkadaşımın kıymet verdiği birisi ise giderim tabi ki. bu kıymet verdiği kişi babanne/dede değil, eniştesi olsa bile giderim. önemli olan arkadaşının o kişi ile kurduğu duygusal bağ.
  • teritori  (17.01.23 20:58:37) 
Gitmem. Annesi, babası ölse tamam da iş arkadaşı babaanne/dedesi benim için "cenazesine gidilmesi gerekli" kisiler kapsamından fersah fersah uzak.


  • wilhelmwasmuss  (17.01.23 22:28:16) 
aynı şehirdeyse gidilir. zaten taziye yerinde 5-10 dk oturulur ve kalkılır.


  • paintov  (18.01.23 01:06:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.