[]

ibo show popülerliği

noldu da bu program yüzyıllardır bi gidiyo geri geliyor sonra. ismail türüt mahmut tuncer gibi benzer programlar iş yapamamışken bu adam nasıl yapıyor. sempatik mi sesi mi iyi çevresi mi geniş. iktidarla yakınlık mı.
yılbaşında program yapmış. ona laf atıldığı bi yeri gördüm . anladığım kadarıyla hala devam ediyor bu program



 
İbrahim Tatlıses çok uzun zamandır, herhalde yaklaşık 30 yıldır çok ilgi çeken bir adam.
Ne sesinin güzelliğini ne de ruhunun çirkinliğini sanırım kimse inkar edemez.

Ama torpil gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum, çünkü eminim ki programları çok izleniyordur.

Ayrıca dikkat ederseniz çoğu büyük star herkesin aynı 5-6 televizyon kanalını izlediği yıllardan kalma.
Mutlaka vardır ama son 10 yılda çıkmış büyük bir star aklıma gelmiyor.
Çoğu yeni ünlüler ya eski starlar gibi karizmatik ve dokunulmaz değil ya da toplumun en fazla %20'sinin ilgisini çekiyorlar.
Bu yüzden de televizyon kanalları dönüp dönüp başarılı olacağı ve izleneceği neredeyse garanti olan İbrahim Tatlıses'e şov programı yaptırıyorlardır.

Bu arada İbo Show geçen yıl biraz yapıldı, sonra bitti. Sadece yılbaşı için bir bölüm çekildi diye biliyorum.
  • michael_knight  (17.01.23 18:00:12) 
Bir de bu program büyük kanallarda iyi ekiplerle (orkestra dahil) büyük prodüksiyonla yapılıyor. Bu da ibo'dan bağımsız program kalitesini arttırıyor. Mesela İbrahim Tatlıses ağzını bile açmıyorken program Mahmut Tuncer'in programlarından daha akıcı oluyor. Bu da bir televizyonculuk başarısı.


  • prole  (17.01.23 21:20:21) 
İbo Show dediğimiz programda canlı yayında sıra gecesi yapıldı, çiğ köfte yoğruldu rakı içildi, herkese Marlboro ikram edildi. Bunu Türkiye’de yapabilecek ve herkesi ekrana kilitleyecek bir kişi vardı, o da İbrahim Tatlıses. Kafaya kurşunu yedikten sonra hala neden popüler diye soruyorsan da geçmiş kredilerinden harcıyor bana kalırsa. Şu an fantastik bir olayı yok çünkü.


  • vedatchilipeppers  (18.01.23 09:32:32) 
Güzel şeyler yazılmış ama en önemli şey atlanmış bence, konuk sıkıntısı çekmiyor. İbrahim Tatlıses davet edip de gitmeyecek sanatcı bir kaç tanedir bu ülkede.


  • John Bloor  (18.01.23 10:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.