[]

Her fırsatta bir şey isteyen abla

Selamlar arkadaşlar,

Çok enterasan bir sorunla karşınızdayım, hemen her fırsatta benden bir şeyler isteyen bir ablam var, çoğunuzun bu duruma e ne var bunda gayet normal bir durum dediğini duyar gibiyim ama durum öyle düşündüğünüz gibi değil.

Şöyle ki, Ablamı ne zaman arasam mutlaka ya o görüşmede ya da görüşmenin hemen sonrasında benden mutlaka bir şeyler istiyor, istediği de öyle maddi şeyler değil örneğin arabası olmadığı için beni şuraya götürür müsün, şunu şuradan alır mısın şunu yapar mısın gibi şeyler.

Yani istediği şeyler öyle ciddiye alınacak şeyler değil ama koşulsuz hemen her görüşmemizden sonra bunu yaşadığımızı fark ettim.

Sonra bir test yapmak istedim, doğum gününde ablamı aradım doğum gününü kutladım konuştuk telefonu kapadım 20 dakika ya geçti ya geçmedi beni aradı yüzümde bir tebessüm belirdi yanılmadığımı anlamış oldum, beni anneme götürür müsün akşam dedi.

Bu normal bir durum mudur? çok şikayetçi değilim aslında, işim yoksa dediklerini yapıyorum varsa işim olduğunu söylüyorum ama olayın kendisi bir garip o yüzden size sormak istedim.

 
Benim de evde her ayağa kalktığımda benden bir şey getirmemi isteyen bir eşim var. Olabildiğince ayağa kalkmamaya çalışıyorum.

Bir şekilde tetikleniyor demek ki. İstediği şeyler gerçekten ihtiyacı olan şeyler olduktan sonra anormal değil gibi...
  • pispinti  (17.01.23 14:44:38) 
her dediğine evet dediğin için kolayına getirebildiği işlerde seni kullanıyor. bir iki kere yapma ya da hayır de o da bu huyundan vazgeçer.


  • koela  (17.01.23 14:58:24) 
gündeme getiriyorsun. başka türlü işini görecekken neden Makaroni'den yardım almayayım oluyor. biraz unuttur kendini. ya da hayır demeyi deneyeceksin. öte yandan, gücün kuvvetin varsa, yapmanı tavsiye ederim. aile çok önemli.


  • gabe h coud  (17.01.23 15:28:13) 
İleride (Allah ikinize de uzun hayırlı ömür ihsan etsin) ablanın senden birşeyler istemesini dileyeceğin günler olacak dostum. İşte o günlerin hatrına onun gönlünü hoş et elinden geldiğince. Herşeyimizi alsalar, geriye sadece ailemiz kalacak çünkü.


  • trawmatolog  (17.01.23 19:18:29) 
her işini başkasına yaptırmaya alışmışlarla dolu ortak.


  • foucauldian  (17.01.23 20:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.