[]

Ucuz hisse senetleri

Herkese selam,

yaklaşık 2 senedir borsada yatırım yapıyorum ve uzun vadeli bir finansal özgürlük yolcusu olarak ilerliyorum.

1,5 sene önce o zaman için ciddi bir parayı Tuprs'a 90 ortalamadan yatırdım ve hala tutuyorum. O gün alım kararını verirken Tuprs'ın fiyatının çok ucuz olduğunu ve yaptığım şeyin ne kadar doğru olduğunu biliyordum.

2022 yılı için THY'nin de çok iyi gideceği beklentileri vardı ve gerçekleşti ama o treni maalesef kaçırdım gibi (hala alınabilir diye fikir beyan eden çok kişi var Twitter vs yerlerde)

bankaları hariç incelediğiniz şu anda ucuz dediğiniz hisse senetleri var mı? (yazılanların hiç biri yatırım tavsiyesi olarak algılanmayacaktır.)

 
Twitter'dan yatırım mı yapılır? Burada hisse mi sorulur gibi heves kırıcı arkadaşlar gelmeden sağdan devam edebilirler (:


  • bapyemir  (17.01.23 14:13:05) 
Ben de kchol'u 18'den beri tutuyorum ve devamının geleceğini düşünüyorum. Tüpraş da 170lerde almıştım.
Bunların dışında takibimde olan bir BARMA, bir de hala bozulmasını beklediğim ONCSM var.

  • ir10  (17.01.23 15:57:40) 
sise


  • nuisance  (17.01.23 16:25:56) 
Gerçi ben heves kırıcı arkadaşlardanım.

Demirler, enerji, iletişim, ulaştırma hisseleri ve şişe denenebilir.

Yalnız, finansal özgürlük lafı için bişeyler söylemeden edemeyeceğim. Borsanın son üç yılı, pandemi, ekonomik kriz, dövizin tutulması sebepleriyle normal akışında değil. Bu 3 yılı olağanüstü kabul edip önceki 20 yıla bakarsan, oralardan birkaç grafik incelersen finansal özgürlük lafının güzel bir hayal ama sadece hayal olduğunu görürsün.
Hani çocukların boyu gelişme çağında birden uzar ya, benim kardeşimin boyu senede 20 santim uzuyor, 15 sene sonra 30 metre olacak demek gibi bir şey bu.
  • Mirket  (17.01.23 16:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.