[]

Hangi erkek parfümü

Selamlar,

Günlük kullanım için normalde Avon full speed(turuncu) kullanıyorum.
Hem fiyatından dolayı hem de kokusundan dolayı seviyorum kendisini, bir de kötü bir huyum var illa istifcilik yapacağım için(yedekte ürün olmazsa kendimi eksik hissediyorum) bir kaç tane alıyorum...

Şimdi yeniden almak için cimri.com'a girince birsuru modelini gördüm, dedim aslında ortaya karışık da birşeyler alabilirim.

O fiyat aralıklarında hangi erkek parfümunu önerirsiniz günlük kullanım için ?

Adidas mavi'yi de seviyorum, Avon full speed turuncu da güzel, eskiden de caldion kullanırdım ama o sanırım gunluk kullanim için biraz ağır oluyor artık.

Bir de alengirli günlerde kullanmak için de 1 parfüm onerebilirsiniz, bu günler için de elimde Hugo boss xy ve Armani code black var elimde ama bunlar da agir gibi, channelin metal şişesi var küçük home Duor mu ne, onu beğendim ama o da çok pahalı. Bir kokuya değmez diye düşünüyorum.

Sizin önerileriniz neler, özellikle günlük kullanım için nelerden alayım ?

 
  • ditu  (16.01.23 21:29:00) 
burberry brit ve bleu de chanel tavsiye ederim.


  • gule gule  (17.01.23 00:09:32) 
O fiyat araliklari ne fiyat araliklari acaba? Çünkü cimri falan baktığımda çoğu fake parfüm satan yeri indexliyor. Misal bleu de chanel denmis, cimri buna 180 lira demis. Kolonya satıyorlardir ya da esansli su. Bu sitelerin yüzde 99'u fake satıyor.

Fiyat aralığı verirseniz gerçek parfüm şeklinde onerebilirim. Ama malesef Türkiye'de parfüm fiyatlari cooooook pahali. Ucuz parfüm bile pahalı.
  • logisticsmanager  (17.01.23 01:14:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.