[]

chat.openai.com yanıtları intihal arama programlarını geçebiliyor mu?

Selamlar,
Güneşli pazarlar herkese.

Tamamen meraktan soruyorum(:D) bu programın yanıtları turnitinde intihal olarak görünüyor mu?
Aramızda turnitin hesabı olan arkadaşlar hiç denediler mi acaba? Fikri olan da yazabilir.
Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.

 
redditte görmüştüm, bir master öğrencisi 4000 kelimelik ödevini chatgpt yardımı ile yapmış, intihal için duruşmaya çağırmışlar. ancak kullanmak istediğiniz kısmı al bana yeniden az derseniz şahsen yakalanacağını sanmıyorum.


  • valkin rockefeller  (15.01.23 13:59:32) 
chatgpt de internetteki bilgilerden eğitildiği için intihal çıkma olasılığı yüksek, en azından benzerlik oranı normalden yüksek çıkabilir. bir de şimdilerde bu intihal programlarına "bu text ai sonucu mu" diye anlayabilecek algoritmalar geliştirip eklemeye başlıyorlar - bazı ai konferansları başladı bile kullanmaya check etmeye.

bence en temizi ve etiği chatgpt yanıtını copy paste yapmak yerine kendi yanıtınız doğru mu karşılaştırmak için kullanın. öteki türlüsü de kopya çekmek olur.
  • kurbanlik koyun  (15.01.23 14:22:55) 
Cevapları çok basit, kısa ve salağa anlatır gibi:D Haliyle olduğu gibi kullanılmaz. Geçen bir arkadaş makale yazdırıldığını söyleyince merakım depreşti.


  • Amaranta ursula  (15.01.23 14:31:27 ~ 14:32:32) 
medium.datadriveninvestor.com

Yeni bir yazılım yaptılar metni chatgpt mi üretti gösteriyor.
Geçmiş olsun.
  • but that was just a dream  (15.01.23 15:10:10) 
direkt olarak oradan alırsan ödevi, ai zaten google'dan beslendiği için çok çok fazla intihal çıkar. %40-50 falan minimum. chatgpt'yi yakalayan "direkt buradan alındı" diyen programlar var ama onların da doğruluğuna inanmıyorum çünkü ilk çıktığında 100 kelimelik bir yazı yazıp yüklediğimde %99 chatgpt tarafından üretildi diyordu. chatgpt'nin metinlerine de %99 falan derken bazılarına %3 falan diyordu.


  • avatar is back  (15.01.23 16:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.