[]

Salona giymeden evde spor

Yaparak gobek eritilir mi ve azcik guc kazanilir mi

Iki yili askin bilgisayari basinda hareketsizlikle birlikte Boyle cokmus hantal vucut


 
doğru diyet ve sporla olur tabii. disiplin lazım.


  • orient blue  (15.01.23 11:08:53) 
Göbek erimez. Göbek için mutfağınıza bakmanız lazım.

Sporla zayıflanmaz. Spor zayıflatmaz. Spor göbek eritmez.
  • Mirket  (15.01.23 11:36:24) 
Youtube 20 min hiit training enter. Her gün yap, ekmeği de kes, bir ayda sonuçları görmeye başlarsın.


  • vedatchilipeppers  (15.01.23 11:46:10) 
@mirket, spor gobek eritmez ne demek?
kardiyo yaptiginiz her spor yag yaktirir. beslenmeye dikkat edip spor yapildi mi erir ama evin icinde kardiyo nasil yapacaksiniz o soru isareti.

edit: ulan hakikaten yillar once kardiyo yag yaktirir olan konsensus simdi yaktirmaza donusmus. ben bu konulari arastirdigimda vardi boyle bir olay ama degismis.

yine de dolayli da olsa kalori harcamasina faydasi olacagindan yapilmasinin faydasi var diye dusunuyorum.
  • antikadimag  (15.01.23 11:50:12 ~ 20:26:33) 
Kardiyo yaparken harcasan harcasan 200-250 kalori harcarsın bu kalorinin de kaynağı %80 karbonhidratlar olur çünkü vücut hareket halindeyken enerjinin büyük bir kısmını karbonhidratlardan karşılar. Yağ kaybının tek yolu kalori açığı vererek vücudun o açığı kapatmak için depo yağları harcamasıdır çünkü vücut dinlenik haldeyken enerjinin büyük bir kısmını yağdan karşılar çünkü yağ oksidasyonunu için oksijene ihtiyaç vardır, kardiyo gibi yüksek yoğunluklu egzersizlerde ise oksijene ihtiyaç yoktur çünkü karbonhidratlar oksijen olmadan da atp'ye/enerjiye dönüştürülebilir. Kardiyo ile neden yağ yakılamayacağının cevabı bu. O nedenle sen diyet yapacaksın, kalori açığına etkisi olsun diye de haftada bikaç kardiyo güzel olur ama ben kas korunumu için çok fazla kardiyoyu önermiyorum bikaç direnç lastiğiyle kas uyarımı yapmak daha etkili olur.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (15.01.23 12:17:26) 
Ben her daim evde sporcuyum. Disiplin ve biraz imkanla başlangıç için güzel sonuçlar elde edilebiliyor. Evdeki imkanlar yetmemeye başladığında salona gidersiniz zaten.

Bir de ennnn basitinden hiit ve doğru beslenme ile bile göbekte değişim görürsünüz.
  • ruhen hastayim ben  (15.01.23 12:51:03) 
Kaleci +1 demekten sıkıldım. Bro science okumamak ne güzel duyuruda.

Yataga uzanip hiçbir şey yapmadan aldığın kaloriyi taktiğin kaloriden az tutarsan 24 saat uyuyarak da kilo/yag kaybı yaparsın.

Kardiyo yapmani gerektiren bir olay yok yani. Buna ek olarak bodyweight egzersizleri ile guclenebilirsin.
Bodyweight konusunda su abiyi severim;
www.google.com

Bende pdf olarak da var, malum ortamlarda bulunuyor.
  • logisticsmanager  (15.01.23 14:21:40) 
Kardiyo metabolizmayi hizlandirir, enflamasyonu azaltir. Kardiyolojik fitness arttikca insulin direnci gibi kilo alinmasini cok kolaylastiran etmenler azalir.


  • ThomasJefferson  (15.01.23 16:39:23) 
Kardiyo metabolizmayı da hızlandırmaz. Metabolizma hızı ya da bazal metabolizma denilen şey, vücutta herhangi bir kas uyarımı yapmadan sistemin dinlenik haldeyken tükettiği enerji miktarıdır, bazal metabolizma ile fiziksel aktivite zaten birbiriyle zıt iki tanımdır bu anlamda. Bunu herhangi bir fiziksel egzersizle manipüle edemezsiniz. Bunla birlikte artan kas kütlesi ve mitokondri sayısı kas egzersizleri sırasında sistemin enerji tüketme miktarını artırır ama bu öyle çok büyük bir fark yaratmaz fazladan 1 kilo kas siz deyin 30 ben diyeyim fazladan 50 kalori harcatır. Bunun dışında kardiyolar karbonhidrattan enerji ürettiği için kasların insüline duyarlılığını artırabilir, bu anlamda faydalıdır ama diyetine dikkat eden insanda zaten insülin direnci olmaz.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (15.01.23 16:55:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.