[]

Göz enfeksiyonu geçirmiş miydiniz?

4 gündür kötü. Doktora gittim damla verdi. Ağrı ve bulanık görme var. Başka bir doktora daha mı gitsem bilmiyorum. Sizin kaç günde geçmişti?




 
Gecmis olsun oncelikle...
Tibbi tavsiye degildir.
Bazi ilaclarin yan etkisi olarak bulanik gorme oluyor.
Doktora bugun mu 4 gun once mi gittiniz belli olmuyor yazdiginizdan. Benimkinde gunde 3-4+ defa damlatilan ilaclardi.
Aksatmayin damlalari. Gormede ani degisiklik 've kotulesme olursa (flash, floater, cakma vs) hemen bir goz hastanesine gidin. Goz ile ilgili sorunlar genelde kendi kendine durarak gecmiyor.
  • parcxerox  (14.01.23 17:37:12) 
Vakit kaybetmeden başka bir doktora gidin.Gözde süre çok önemli,zira görme kaybı telafi edilemiyor.
Ben endoftalmi geçirdim,daha doğrusu geçiriyomuşum,bilmiyodum.Enfeksiyon sanıldı,2 günde damlayla geçmedi,gözümde siyah uçuşmalar başladı.Hastaneye yattım,4 gün, günde 2 kez göziçi iğne oldum.Sonra ameliyat falan ama görme kaybım oluştu.
Umarım sadece basit bir enfeksiyondur.
  • arenas  (14.01.23 19:27:40) 
bence de bir doktordan daha fikir alın. uveit olma ihtimalini kesinlikle eleyin. romatizmal hastalık varsa zaman zaman uveit atakları olabiliyor.


  • rosencruz  (15.01.23 04:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.