[]

Cine 5 ve Teleonda Yayımlanan İki Film ve Ek Show TV Çizgi Filmi

1. film teleondan: bunu sık yayımlarlardı. Bi çocuk var evde cinayetler oluyor ve çocuk bunları resim olarak çiziyor yani diyorlar bunun bu şekilde olduğunu bu nereden biliyor falan net hatırlamıyorum ama çok ilginç bitiyordu spoiler vermeyeyim. Eminim bilenler vardır bu filmi.
2. filmi cine 5te bir kere görmüştüm: böyle 90larda çekilen ucuz korku filmleri olur ya o tarz bir şeydi böyle amerikan pastası filmlerinden fırlamış gibi bir eleman var yanında da bir arkadaşı. Bu eleman bir çeşit nkarışım uygulama vs yapıyor hani okült şeyler, sonra biz gölgesini görüyoruz eleman böyle canavar gibi ejderha gibi bir şeye dönüşüyor sonra çıkıyor oradan falan, öncesini ve sonrasını bilmiyorum, bunu da eminim hatırlayanlar vardır, teşekkürler.
Ek: 98 falandı sanırım show tvde bir çizgi film vardı bi kız var böyle sarışın şeker kız candy gibi, ailesi falan var bir de dikkat çeken unsur olarak yani hatırlayan oradan hatırlar: sürekli matmazel matmazel diyen siyahi bir eleman vardı bunların yanında.


 
Birinci film bunlardan biri mi?
www.theguardian.com

  • heritage  (14.01.23 14:51:27) 
yok değil maalesef :( teşekkürler araştırdığınız için.


  • ckisc  (14.01.23 16:03:58) 
Çizgifilm "Lady Georgie" mı?


  • yazdonumu  (14.01.23 18:32:21) 
1-
Relative Fear (1994)

  • serg  (15.01.23 15:44:18) 
@serg evet film kesinlikle bu çok teşekkürler :)
@yazdonumu bu değil ama bu da bayağı ilginçmiş hiç görmemiştim, çok teşekkürler size de :)

çizgi film ile ilgili birkaç detay daha vereyim bu kızın ailesi zengindi, kız sarışın bir tip işte bu şeker kız candy veya lady georgie gibi, türkiyede 1998 civarı yayımlandığını düşünüyorum. maceradan maceraya atlıyorlardı sanırım. kızın anne babası bir de işte o siyahi adam vardı, aynı mandrakede yardımcı abdullah gibi bir tipti. çok kibar ve az konuşup matmazel matmazel deyip duruyordu. kızın babası uzun zayıf gözlüklü bir tipti yanlış hatırlamıyorsam. bi keresinde bunlar alpler gibi bir yere gitmişlerdi teleferik veya telesiyej gibi şeylere biniyorlardı vs. orada yine bir macera çıkmıştı.
  • ckisc  (16.01.23 11:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.