[]

Ucuz ve kolay taşınabilir fotoğraf makinesi

Merhaba,

Bir gezi için kolay taşınabilir fotoğraf makinesi alsam mı diye düşünüyorum. Bende Nikon D7000 var fakat, gün boyu taşımak yorucu oluyor. Bahsettiğim gezi de 8 günlük.
Daha taşınabilir boyutlarda, telefondan daha iyi çekim sağlayabilecek bir makine önerisi olan var mıdır?
Canon M50 falan güzel gibi de 2. Elleri bile biraz pahalı gibi.
Bütçe maksimum 4 bin tl diyeyim. Bu fiyata pek yeni fiyatlı güzel bişey çıkmayabilir ama 2. El de düşünürüm. Kriterler, hafif ve küçük olması, telefondan daha iyi olanaklar sunması.

Teşekkürler

 
Samsung nx mini. Harika bir makinedir. Hele ki prime lensini de bulabilirseniz ya da nx adaptörünü, boyundan büyük işler yapar.


  • orient blue  (13.01.23 23:58:07) 
Hocam telefonunuzun markasini bilmiyorum ama eger baski almayacaksaniz o fiyat araliginda alacaginiz makine ekstra yukten baska bise getirmez pek.

Telefonunuzun kamerasi kotuyse belki.
  • brkylmz  (14.01.23 00:22:14) 
Sony DSC-W830 olabilir.


  • tabudeviren  (14.01.23 01:02:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.