[]

Ankara ayazında dışarıda basketbol oynanır mı?

6 yıla yakın evde düzenli olarak sürdürdüğüm (haftada 3) spor rutinim, 5-6 aydır sabahları güne erken başlamamla bitti. Akşam en erken 6 gibi geliyorum, aç geldiğim için yemek yemem gerekiyor, yemekten sonra 1-2 saat ara vereyim sindireyim desem akşam 10 oluyor, komşulara ses gidecek diye spor yapamıyorum o saatten sonra. Zaten uykum gelmiş oluyor erken kalktığım için.

Bizim evin çok yakınına yeni bir millet bahçesi yapılmışken acaba dedim böyle 9-10 arası gidip basket mi oynasam arada? Yağış olmadığı sürece çok sorun olur mu sizce? Mesela şu an 1 derece gözüküyor.

www.decathlon.com.tr

www.decathlon.com.tr

Bu tarz bir şeyler giysem vs. nasıl olur acaba? Yapan var mı hiç?

 
hocam mesela 3e3 olsa bi maç yaparsın nabzın yükselir ısınırsın fakat tek kişi çıkınca ritmi yakalayamıyorsun olmuyor


  • freebird5406_2  (13.01.23 21:52:02) 
Direkt ankara ozelinde bilmiyorum ancak sogukta tek basina da basket iyi oynanir bence. Zamaninda soguk havalarda tek basima cok oynadim. Surekli top kovaladigin icin eger istekliysen cok daha fazla enerji bile sarfedebilirsin.


  • j r r tolkien hayrani  (13.01.23 21:59:30) 
Basketbol biraz verimsiz oluyor. Atış yaptın diyelim. Top bir yere gitti. Onu almaya gidiyorsun. Boş boş koşmuş oluyorsun. Soğukta eller donuyor. Eldivenle de topu tutamazsın. Denemek bedava. Zarar gelmez.


  • dissendium  (13.01.23 22:02:51) 
Donarsın bence basket ankara iklimine kış ayında dışarısı için uygun değil


  • photo85  (13.01.23 22:04:29) 
Biz maç yapıyoz bazen de tek başına zor olabilir cidden.

Şort + tişört + polar kombinasyonu sıcak tutuyor.
  • plutongezegendegilmi  (13.01.23 22:24:04) 
sweater'le her daim oynanır aslında. Lisede hep yaptığımız işti. Fakat bir gün kimsenin okuldan bile dışarı çıkmadığı kantinde takıldığı bir ankara ayazında yerde buz varken 3 arkadaş gaza gelip topu kapıp şut atmaya çıkmıştık. Eli ısıtınca o havada bile oynanmıştı. her şeyi normal sanıyorduk. Oyun bitti içeri girelim dedik. Okulun camlı 1 ton ağırlığındaki demir kapısı açıldı, içeriden sıcak bir hava geldi. İçeri girdim ve ciğerlerime binlerce jiletle kesi atılıyor gibi hissettim. Bir daha öyle havada oynamadım. Çok gaza gelmeden denemek, kendini test etmek lazım.


  • sparkle kiddle  (14.01.23 10:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.