[]

Bu adamlar nasıl böyle yiyebiliyor?

Ben 2 tanesini yesem karnımı ovuşturarak "fakat bugün iyi yedik heee" der dururum akşam boyunca :)

Yani baksan obez falan da değil. Midesi bu denli genişse günlük rutinde yedikleri asla kesmez bunu sanki. Sürekli böyle yiyorsa da bıngılbıngıl bi abi olur.

Yani bi eşik var onu geçince ne versen alıyor mu bünye acaba?

Var mı böyle deneyimleri/rekorları olan?

youtu.be

 
Böyle et ürünlerinde pis boğazımdır net 50 tane yerdim. Hiç denemedim denemem de çünkü hem görüntü hoş değil hem de vücudumu seviyorum ona bunu yapamam.


  • ruhen hastayim ben  (13.01.23 21:04:31) 
ben de güzel yerim de başkalarını görünce maşallah diyorum. matt stonie kanalına bak şaşırmak istiyorsan :D profesyonel yiyenler hep böyle yemiyor. antrenman yaparken çok yiyorlar sadece. geri kalan zamanlarda dengeliyorlar.


  • glamdr1ng  (13.01.23 21:05:09) 
sütlaca yer kalması ayrı şaşırttı
çağ kebap en lezzetlisi baymadan yenir
midesini kandırıyor herhalde o kadar hızlı yiyerek
190 var sanırım eleman
bir de ayran'a rağmen yiyebildi

30 şiş cağ kebap, 15 porsiyondan 1500gr pişmiş et demek 600 gramı yağdır onun
  • bir soru sorcam  (13.01.23 21:12:56) 
Valla onceden ozel antrenman yapiyorlar. Iste midelerini falan bisekilde genisletip olabildigince yer acmaya calisiyorlar. Yerken de bu videoda oldugu gibi hizli hizli agizlarina atip az cigneyip cok yutmaya odaklaniyorlar.

Yalniz herifi 1-2 dakika izlerken deli gibi aciktim.
  • j r r tolkien hayrani  (13.01.23 21:20:46) 
Bu kadar yiyebiliyorsa ciddi ciddi hazirlaniyordur. Mide genisletme teknikleri var belli seyleri belli miktarda yiyerek icerek. Boyle cok yemeyi de yavas yavas artirarak daha cok yiyebilme seviyesine getirebilmis.

Daha fit olmak daha onemli. Yag katmani olmadigi icin midenib genislemesi daha kolay oluyor.

Midenin asidini artirma yontemleri var. Bazi fermente sebzeler,baharatlar vs ise yarayabilir. Elma sirkesi (suyla karistirip) kefir vs. de icmek ise yarar.
  • ermanen  (13.01.23 21:21:20) 
Çok yemesinden ziyade latex eldivenle yemesine şaşırdım ya, o eldivenin kokusu ve tadı çok rahatsız eder beni.

Bi tane meşhur japon vardı yine böyle dünyaları yiyen. Bunun profesyonel yarışmaları da yapılıyor yani hotdog yeme yarışması falan. Teknikleri vardır
  • nundu  (13.01.23 22:14:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.