[]

Türkiye'den İngiltere'ye gıda satışı/teslimatı yapan firma var mı?

Herkese merhaba,
Buraya geldik geleli çoğu şeyi hallettik, ama bazı şeyler var ki hakikatten bulunmuyor. Kendimiz de yapamıyoruz malzemesi yok diye.. (Lakerda örneğin..)
Aklıma geldi sanki bir arkadaşım Paris'te baklava siparişi vermişti, Türkiye'den bir güzel kutulayıp göndermişlerdi adama.
Acaba böyle bildiğiniz satış yapan firmalar var mı? Veya yiyeceği biz alıp onlara teslim etsek, gönderim yapan firma biliyor musunuz?

 
Et/sut urunlerinin gumrukten gecmesi pek olasi degil ama baklava gibi urunleri pek cok sirket gonderiyor. Ben sizin yerinizde olsam Turkiye'den degil de Turk urunlerinin en cok oldugu Almanya gibi ulkelerden bakinirdim (ozellikle et/sut urunleri icin).


  • sertac akin  (13.01.23 13:01:16) 
Fikir için teşekkürler. Maalesef oralara çoktan bakındım ama bahsettiğim Taksim/Balık Pazarı tipi ürünleri Almanya'da üreten veya tüketen hiç görmedim. Biraz daha araştırmaya devam edeyim.


  • quaker  (13.01.23 13:15:28) 
Lakerda yapan bir yer vardi sanki. Tan morgul'u takip edip sorabilirsiniz instagramda, ben olup bitmiyorum lakerdaya ana sanki gecenlerde bir sey paylasmisti.

Robinfood, bonvila, bimarket, bakkalim, aytac market gibi yerlerde cogu urun var. Bulunmayanlar icin facebooktaki turk gruplarina sorulunca genelde yapan eden cikiyor

Baklava icin elmacipazari gulluoglu gonderiyor antepten ama genelde kargoda mahvoluyorlar. antepliler'in baklavasini begeniyorum.

Et ve sut urunlerini sokmak yasak. Abc(veya abs) kargo eskiden gida tasiyordu ama sorun ciktigi icin iptal etmisler sanirim. Bi sorun isterseniz.
  • fakyoras  (13.01.23 18:02:36) 
Baklavaya dahi erişimimiz var ama işte böyle spesifik ürünler (rakı masası mezelerimiz :) ) olmayınca arayalım dedim. Bahsettiğiniz yerlere ve kişilere bakacğaım, çok teşekkürler.


  • quaker  (13.01.23 18:22:34) 
Konservelerden almayin da :) konserve sarma bana sarma sarmayi ogretti...

Boza seviyosaniz instagramda richmond boza diye biri boza yapiyor taze. Baya guzel oluyor
  • fakyoras  (13.01.23 18:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.