[]

macbook’a veri aktarımı

ya bu ne cins bir bilgisayar yemin ediyorum satıp windows almamak için kendimi zor tutuyorum. neyse soruma geleyim önce, sonrasına bakarız..
arkidişler macbook’larda usb tak dosyayı aç veriyi klasöre aktar gibi basic olaylar yok mu gerçekten yoksa ben mi bulamadım?yani çok basit bir komut gerçekleştrimek istedim. samsung telefonumdan foto vs verileri kablo aracılığıyla aktarmak. illa appstore’dan bir app indirip ona da üçüne beşine bakmadan para verip mi dileğimi gerçekleştirebiliyorum çıkamadım içinden. pardon ama öyleyse eğer gerçekten ben bu bilgisayar için çok fakirim. :D

bir yardım be canlar yok mu makul seçenekler, vallahi kusura bakmayınız sizleri macbook sorularımla darlıcam bir süre. malum para kolay kazanılmıyor:)

 
eskiden apple dünyasında bir cihazdan diğer bir cihaza şarkı vs atamazdık, apple "e itunesdan satın al işte" derdi, şimdi yine biraz yumuşatmışlar da macbook kullanmadım o kısma atlamayayım.


  • ckisc  (12.01.23 22:01:19) 
Android konusunda mac'in bi tatsızlığı var sebebini bilmediğim. Resmi olarak android file transfer macos uygulaması ile sorunsuz hallediliyor o iş.

ben ftp kullanıyorum o da güzel bi çözüm.

usb tak veri aktar gibi şeyler var tabi yalnızca ntfs yalnızca okuyabiliyor yazamıyor. Bahsettiğiniz tatsızlık android'e has.

Söylediğim uygulamalar ücretsiz.
  • hedep  (12.01.23 22:09:59 ~ 22:11:51) 
hedep+1

Android taktiginizda "kim bu fakir" tavri cekiyor macos bey.

Android File Transfer kullaniyorum ben.

Onun haricinde macos candir ya vazgecmeyin.
  • msb  (12.01.23 22:44:19) 
exFAT formatindaki usb belleginize dosya aktarmayi dediginiz sekilde yapabilirsiniz. telefonu bilemiyorum.


  • supergirl  (12.01.23 23:25:59) 
eğer az dosya/foto/video varsa telefona "AirMore" uygulamasını kurun, macbook'ta browser üzerinden airmore'un verdiği ip'yi girip giriş yapın (web.airmore.com da oluyordu) ve aktarın. Wifi üzerinden kolay iş.

Diğer türlü Android File Transfer yazılımıyla oluyordu evet.
  • nhk ni youkosu  (12.01.23 23:29:25) 
farklı dosyalama sistemleri olduğu için evet mümkün değil, biri macOS kullanır diğeri NTFS ya da başka bir şey bilmiyorum samsungu, yani eğer telefonunuz samsung bilgisayarınız mac ise aynı dili bilmeyen iki insan gibi baya zorlanırsınız, birinden birini değiştirmenizi öneririm. foto aktarımı için ise bir gmail hesabı açıp google photos'a ve google drive a yükleyebilirsiniz. sonra macte google photostan rahatça indirebilirsiniz en kısa yol budur.


  • sipsiyah  (12.01.23 23:50:49) 
android file transfer.


  • co2s2  (13.01.23 12:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.