[]

Torbalı süpürge önerisi

Yeni nesil süpürgeler neden toz torbasız anlamıyorum. Bence süpürgenin toz haznesini temizlemek iprenç bir şey. Çok ciddi bir sebebi yoksa toz torbalı süpürge önerisi rica ediyorum. Teşekkürler




 
hiç süpürgenin torbasını site site aratıp bu da muadili diye sattıkları ama aslında uymayan torbaların elinizde kalması çaresizliğini yaşamamış gibisiniz. ben pes edip sonunda torbasıza geçmiştim.


  • pide  (12.01.23 21:58:02) 
Toz torbası aramamak için toz torbası yedekleyebilirsiniz.
Ben de sizinle aynı düşüncedeyim, toz torbalı elektrikli süpürgeleri çok daha kullanışlı.
Öneri olarak da servislerine rahat ulaşabileceğiniz markaları seçebilirsiniz.
  • sevilen progressive türkücü  (12.01.23 23:57:31) 
Supurgeyi aldiktan aylar sonra bir de torba arayip para verip torba almak her seferinde daha zor geliyor. Ayrica torbanin ne zaman ne kadar doldugunu da anlayamayabiliyorsunuz (supurgeye bagli). Haklisiniz toz hanesi temizlemek oldukca igrenc, ama kullan at eldiven toz torbasindan daha ucuz mesela. Buyuk cop posetinin icinde haneyi acip bosaltip direk kapatilabilir ben benzer sekilde yapiyorum.


  • mirafiori  (13.01.23 02:01:02) 
aga bende hazneli süpürge var. dolunca zaten görünüyor. bir çöp torbasının içinde hazneyi ters çeviriyorum zaten her şey dökülüyor içine. yavaşça hazneyi çıkarıp torbanın ağzını bağlıyorum balkonda. sonra duş kabininde hazneye su tutuyorum. hadi çok istersem bir de fısfısla klorak döküyorum sağına soluna. sonra bir daha duruluyorum. sonra da kurumaya bırakıyorum. bütün işlem toplamda 10 dakika falan sürüyor.

her yıl hepa filtresini ve diğer sünger filtrelerini de değiştiriyorum. olay bitiyor. çok tavsiye ederim. torbayla uğraşılmaz.
  • alperz  (13.01.23 02:54:32) 
bu ürün dün 3990 idi sitesinde. Yeniden stok girebilirler. Girerlerse satın alın.

Kimse sorunuza cevap vermemiş, yardımcı olayım dedim.

shop.miele.com.tr
  • adivar  (13.01.23 13:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.