[]

baslamadan biten iliskiler

hic tam olacakken olmayan, olamayan, kisacasi baslamadan biten ozel iliskileriniz oldu mu?

bu kisiyi/kisileri ara ara dusunuyor musunuz, acaba nasil olurdu diye yani?

bir de stalkladiniz mi hic bu kisileri, evli olani falan gorunce ne hissettiniz?

 
Oldu. İçlerinden birisi için iyi ki olmadı diyorum. Stalkladım bir iki kere verilmiş sadakam varmış diyorum.


  • Amaranta ursula  (12.01.23 10:30:09) 
oldu evet. daha ikinci gün aşık olduğunu iddia etmişti. ilişkinin adı konsun diye baskı hissetmeye başlamıştım. aramızda 18 yaş vardı. onu da büyütüp kendi ayakları üstüne basınca kaybedeceğimi düşündüm. bağımlı bir ilişki ya da dengesiz bir ilişki kaybetmeye mahkum. yoksa çok güzel, çok hoş biriydi.

ara ara anlık aklıma geliyor, bu duyuru gibi bir neden olursa ama özellikle düşünmem. stalklamadım. evlenmez ama evlenirse de haberim olmaz.

başka da oldu daha önce. anlatmıştım burada. yine acıklı hikaye yazıyorsun harun abi diyecekler çıkacaktır :) o aklıma geliyor ama üzüldüğüm için. insanlık namına.

eskilerden evli olanların haberini bir şekilde alırsam üzülmem. bir şey hissetmem. mutlu olsun her insan. hayatta başka ne amacımız var.
  • gabe h coud  (12.01.23 11:50:36) 
Yıllar önce birlikte çalıştığım birisi vardı, o dönemlerde bir şey hissetmiyordum o yuzden hep kız ayarlamaya çalışıyordum ona :) o istemiyordu öyle gecistirip gidiyordu.

Sonra bunun üni bitti göreve başladı falan biz bununla gece gündüz telefon sms gorusuyorduk. Artık adı konmayan bir ilişki gibiydi ama aşkım sevgilim kelimeleri yoktu hiç.

Yakın Bi arkadaşım bunun Nisanlanacagini söyleyince şok oldum. Hem hiç bahsetmedigi için hemde bizim aramızda birsey olur beklentisi vardı bende.

Neyse bu nişanlandı o ara hâlâ görüşüyoruz ben birisi ile tanıştım ilk o zaman sormuştum sen nasıl karar verdin evlenmeye diye,aile baskı demişti. Sonrada görüşmedik zaten..


Yıllar sonra ikimizde evli olarak sosyal medyadan 1-2 konuştuk ilk o zaman aslında beni sevdiğini ama benim onu sevmediğimi ona kız ayarlamak ile meşgul olduğum için acilamadigini söyledi:))
Yine görüşmüyoruz ama bence mutludur. Zaten mutlu olsun,hiç aklım kalmadı:)
  • brnbrs  (12.01.23 12:57:56) 
- Oldu.

- Düzenli olarak değil, geçmişte ve arada.

- Hayır.
  • nawar  (12.01.23 12:59:39) 
Evet, çok hem de. Hepsi de uzaktan internet sitesi üzerinden başlayan ilişkiler, yabancı hepsi. Daha buluşamadan biten de var, buluşma sonrası biten de. Zaten uzaktan "hani ya olur mu" diye tartıyorduk ama buluşunca olmadı.

Bir kısmıyla halen sosyal medyadan görüşüyoruz bile. Evlenen biri var ki, en çok ona üzüldüm. Çünkü kendi hatamdan kaybettim. Ülkesine başka bir maksatla gittiğimde o zamanki nişanlısıyla da tanıştırmıştı. Lakin tanıştığım sitede takılan bir arkadaşım onu tanıdı. Galiba ülkesine dönmüş ve hesabını aktive etmiş. Ama yine başlamak için girişimde bulunur muyum, bulunmam...
  • d max  (16.01.23 01:56:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.