[]

Anime Tavsiyesi

Ya soyle robotlu, uzayli, ucakli bir anime film ariyorum. Yalniz kendi basina bir senaryosu olacak. Gundam filmleri gibi birbirine bagimli olmayacak. Yani o filmi izledim mi izlemisimdir arkadas seklinde. vay efendim onceki bolumde o oyle yapmisda, animesinde bu soyleymis de, mangasinda kayni buna kaymista, ondan filmde boyle olmus gibi degil yani.

Ne var boyle, dokun eteginizdeki taslari otakular sizi :)


 
senin istediğin tengen toppa gurren lagann
mecha olayında code geass da fena değildir.

  • wampex  (23.06.10 21:03:48) 
hocam cevap icin tesekkurler ama diziymis bu ya. bana tek film lazim.


  • arnatuile  (23.06.10 21:05:10) 
Öyleyse Hayao Miyazaki'nin "Rüzgarlı Vadi" filmine bir bakın. Fazlasıyla makine, uçak bulunuyor. Üstüne devasa böcekler de cabası ;)

Yazarken aklıma geldi, gene Miyazaki'nin "Laputa" var, onda da gökyüzünde uçan kocaman bir şehir var. Bir yerlerde okuduğuma göre bu adam uçan araçlar çizmekten çok keyif alıyormuş..
  • burka  (23.06.10 22:00:39) 
Appleseed ve Appleseed Saga Ex Machina var ama çok kaliteli yapımlar olduğunu söyleyemeyeceğim. İzlenir ama. Normal animeden farkının 3D gibi bir şey olduğunu söyleyebilirim.

Kore yapımı Wonderful Days güzel bir yapımdır. Ama mecha var mıydı varsa da ne kadar vardı hatırlamıyorum.

Laputa: Castle in the Sky olabilir.

Evangelion ve Ghost in the Shell serilerinin filmleri çok güzeldir ama onlardan önce diğer bölümleri izlemek gerekiyor.
  • gyroscope  (23.06.10 22:17:14) 
  • esref  (23.06.10 23:21:04 ~ 19.11.13 15:21:16) 
Arkadaslar tavsiyleeriniz icin cok tesekkurler. Yalniz miyazaki demeyin bana. ustadin butun filmlerini zaten ezbere biliyorum, o derece. yine de izlerim ama.

@gyroscope' dediklerinin cogunu izledim zaten. wonderful days'e bakayim bir.
  • arnatuile  (23.06.10 23:24:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.