[]

FKK Club Sauna

Almanya, Frankfurt'tayım. Fuar dolayısıyla geldim, fakat fuar sonrası yapabileceğim aktiviteleri araştırırken Frankfurt'un sauna clublarıyla meşhur olduğunu öğrendim. Hem merak, hem de ilginç bir kültürel deneyim olabileceğinden dolayı denemek istiyorum. Fakat kafamda soru işaretleri var, tecrübeli olan yazar arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
1-Giriş ücretini verip içeri girdikten sonra bu fiyata neler dahil?
2-Duş ve Saunalarda tamamen çıplak olmak zorunda mıyız? Ayrıyeten şort satın almak ve içeride onu kullanabilmek mümkün müdür?
3-Karşıma çıkabilecek ekstralar nelerdir?
4-Genel olarak bu tesislerde vakit geçirmenin usulü nedir?(Almanca bilmeden yalnızca İngilizce ile bilgi alabilmek çok zor maalesef)

 
hocam zaten almanyada saunaya gideceksen o iş çıplak oluyor zaten.

fkk club ise zaten adınan mütevellit buraya bilhassa aynı kafada gelenlerin buluştuğu bir ortam olacak.

muhtemelen ekstrası olur çünkü boşu boşuna fkk club yazmazlar saunaya. gerek yok çünkü normalde.

her fkk da ekstrası olcak diye bir şey yok da fkk club sauna diyorsa işte..

tamamen çıplak olmanız lazım. havlu mavlu alacaksınız da onu örtünmek için kullanmayacaksınız.

şortla sauna ortamına girilmez.
  • AlsterWasser  (11.01.23 22:37:55 ~ 23:01:43) 
Frankfurt'un en kalitelisi ve güveniliri Sharks'tır. Pandemiden önce gitmiştim, hiç bir sorun yaşamadım.

1- Giriş ücretini girişte alıyorlar, içerde istediğin bayana ayrı para ödüyorsun tabi bayanla görüşmek zorunda değilsin sadece alkol alıp saunalarda takılabilirsin ama FKK'ya gidip görüşme yapmayan erkek istisnadır.

2- Girişte beyaz bornoz veriyorlar içeride onunla dolaşıyorsun, bayanlar dışında kimse çıplak değil. İstersen şort alabilirsin, bornozun içinde durur. Ben sauna kullanmadığım için bornoza gerek duymamıştım.

3- Libidona sahip olursan hiç bir ekstra çıkmaz.

4- Kadınların ve barmenlerin hepsi ingilizce biliyorlar ve konuşuyorlar.

Not 1: Giriş kapısının önündeki atm'den para çekme, çok fazla komisyon kesiyor. Frankfurt merkezde Türk banklaları var oradan nakit çekip öyle git.

Not 2: Kadınlar turist olduğunu anlayacaklar hemen yanına gelecekler. Özel seks odaları var oraya çekmeye çalışacaklar. İlk başta yüz verme, uzaklarda takıl. Gözüne kestirdiğin biri olursa sonradan sen onun yanına git. Cool takıl içerde.

fkk-sharks.de
  • ditu  (11.01.23 22:54:31 ~ 22:58:28) 
Mainhattan, Sharks ve Oase tavsiye ediliyor.

girişler 50-60 euro oluyor veya erken saatlerde 40 euro olabiliyor. Buna soft içecekler ve atıştırmalık yiyecekler dahil. İstediğiniz kadar içip yiyebiliyorsunuz. Alkollü içeceklerin ise ücretini ödüyorsunuz. Kadınlar ise 50 euro istiyor (acemi olduğunuzu hissedip fazla isterlerse kabul etmeyin). Bunları son zamanlarda gitmiş bir arkadaşımdan öğrendim. Benim tecrübem 5 yıl öncesinde oldu. Güzel ve rahat ortam, çekinmeden gidebilirsiniz. İngilizce ile anlaşırsınız. Zaten ya Türk kızı oluyor veya Romanya'dan Bulgaristan'dan gelmiş çat pat Türkçe bilen kızlar oluyor.
  • Copernic  (11.01.23 23:15:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.