[]

bedelli askerlik tarih

selamlar, bedelliye başvurmuştum şu an askerlik yoklaması yaptığımda 17.01.2023’e kadar tecilim gözüküyor. bu 18 nde askerim demek mi ? yoksa herkeste mi böyle




 
ocak sonu aciklanacak hocam yerler. tecil bitse de sorun yok.


  • tantavizisyon  (11.01.23 12:57:31) 
tecil bitmesini sorun etmiyorum 2 gün önce baktığımda bambaşka bi şey yazıyordu, olabildiğince en erken gitmek istiyorum. bu bir bilgi olabilir mi gibisinden merak etmiştim.


  • taha1907  (11.01.23 12:58:25 ~ 12:58:36) 
herkeste öyle.
18inde açıklancak diye

  • jelly bear  (11.01.23 13:02:22) 
Açıklanacağı tarihten bir gün önce tekrar bakın, hangi tarihte gideceğiniz belli oluyor belgede, bizde öyle olmuştu, geçen sene gittim, bize de bir önceki sene gidenler söylemişti bunu :)


  • fakat  (11.01.23 18:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.