[]

Sizce Ne kadar süre vize verirler ?

Selamlar,

Ben ve kız arkadasım subat ayında ispanya'ya gideceğiz ve bugün evrakları teslim ettik. Ben ticari vize, kız arkadaşım ise turistik vize olarak basvurdu. 2019 yılında turistik olarak gitmiştik ve 1 ay vize vermıişlerdi. Şimdiki basvurumuzda ben hem fuar biletini, hem de müşteri ziyareti için davetiyeyi eke koydum. Hem banka hesaplarımı dolarlarımı, euro hesabımı ve tapuyu da koydum. ( bir önceki schengen vizelerimi de koydum , italya ve ispanya ) Kız arkadasım da aynı sekılde koydu ve ayrıca dilekçede bu süre zarfında birlikte olacagımızı da belirttik. Sizce ne kadar süre vize verirler ? Bununla birlikte 11 martta almanya'daki fuara da gideceğim ( orada standımız olacak) ve vizenin süresi umarım bu süreyi de kapsar.
teşekkürler.

edit: gelen sonucu da mutlaka paylaşacağım.

 
3 ay da verebilirler, red de gelebilir. kimse tahmin edemiyor artık. sonuç geldiğinde yazın, benzer şekilde başvuranlara faydası olabilir.


  • deartheodosia  (11.01.23 12:14:28) 
Bazı arkadaşlar sonuçlandıgında paylaşabilir misiniz diye yazmışlardı. 3 aylık vize verdiler. Olumsuzluk durumu ise %4 imiş. Vizecimin bana verdiği bilgi bu şekilde..


  • sislerrr  (04.03.23 13:02:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.