[]

Ingilizce Ne diyor bu degisik?

twitter.com
Brexitcilerin Turkler AB'ye giriyor dolayisiyla bize de girecek muhabbetini biliyorum. Europhile'im diyor, it was only my ex wife'tan sonrasini anlayamadim.



 
Europhile'im ama tek sorun eski karim, binlerce Turk Avrupa'ya gelecek, Turk insanlariyla sorunum yok ama eski karimin ailesi de gelir diyor. Yani eski karisi Turkmus, karisinin akrabalarini sevmedigi icin bu konuyla ilgili espri yapiyor.


  • sertac akin  (11.01.23 12:02:51) 
@sertac lez out bir seyler diyor sanki ya, lez out'in anlami baska. Ben mi yanlis anliyorum hangi kelime o?


  • speedy  (11.01.23 12:48:25) 
"We'll be less out with thousands of Turks" diyor, yani bilnlerce Turk gelince azinlikta kalacaklarmis.


  • sertac akin  (11.01.23 13:57:05) 
altyazilisini buldum twitter.com o kelime louse imis


  • speedy  (13.01.23 12:46:38) 
bizde akrabalar her işe karışır, herşeyi sorar, yorum yapar, bunu yap der falan der ya bu elin ingilizine ters tabi.

yani diyor ki kültürde insanlar özellikle karımın akrabaları gibi insanlar gelirse ne yapacağız?

adam haklı.
  • duyurukullanıcısı  (13.01.23 12:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.