[]

Bitirme Projesi İntihal Sorgulama

Herkese merhaba,

Bitirme projem üzerinde çalışıyorum fakat hocama göndermeden önce intihale de sokup % kaç benzerliğim var görmek istiyorum. Sanırım akademisyenlerin kullandığı sistem ile free olanlar arasında bayağı fark var. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim fikir verebilecek olan var mıdır ?


 
ücretsizleri kullanma böyle ciddi bir şey için. paraya kıy. çünkü bilmeden de intihal yapmış olabilirsin.

bunun birkaç nedeni var. birincisi ücretli olanların (hangileri var bilmiyorum bir tanesi turnitin, ki akademisyenler bunu kullanıyor diye biliyorum) taradığı literatür daha geniş. ikincisi benim bildiğim ücretsizler sadece var mı yok mu onu söylüyor, yerini söylemiyor ve bazıları senin çalışmanı iznin olmadan veritabanına ekliyor.

ben yurtdışındayım 15 euro falan burada. herkes yapar ama. 6 ayını çöpe atmak istemezsin.
  • bohr atom modeli  (11.01.23 12:20:21 ~ 12:22:07) 
her üniversite zaten zorunlu olarak seni mezun etmeden önce tezini bu sistemlerden birine sokturuyor. yani her üniversitenin parasını ödeyip abone olduğu bir sistem var. bölüm sekreterine ya da mezuniyet işlerinden sorumlu birilerine sorup öğrenebilirsin. turnitin en ünlüsüydü bir zamanlar ve zorunluydu. sistem değişti mi şimdiyi bilmem.


  • kurbanlik koyun  (11.01.23 15:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.