[]

Formula 1: sizce sürpriz ne olur?

Sizce bu sezon hangi sürpriz olay meydana gelir? Ben başlayayım, Esteban Ocon'dan bir Grand Prix'de birincilik bekliyorum. İnternette Haas'tan ilk 5 bekleyenler gördüm, kısmet :D ama olmaz bence. Veya Lewis'ten come back gelir mi? Biraz fikir fırtınası yapalım :)




 
hatırladığım kadarıyla bu sene için motorda geliştirmeler durduruldu. bundan dolayı dayanıklılık kısmına odaklanıp eksiklerini giderebilecek takımlardan ferrari, şampiyonluk mücadelesini sezon sonuna taşıyıp sürpriz yapabilir. takım direktörleri değişti. ek olarak mevcut ekibin tecrübelenmesiyle de kritik anlarda yaptıkları hataları azaltabilirler.


  • zgrydn  (10.01.23 22:28:37) 
ben çok ilginç bir şey beklemiyorum açıkçası. red bull saçmalamazsa max yine şampiyon olur. ferrari'den umudum yok. binotto'yu günah keçisi ilan ettiler ama takım olarak aptal bir yapılanmaları var, binotto gidince yerine bir deha getireceklerini sanmıyorum. sargeant'ın performansını merak ediyorum açıkçası, ben ondan ümitliyim. williams bir şeyler yapar diye bekliyorum.

aston martin de çöp, alonso dedeme üzülüyorum. bence asla bir halt olamayacaklar, hatta alonso sezon sonunda bırakıp gidebilir. bu da sayılırsa belki sürpriz olarak :)
  • mark greg sputnik  (10.01.23 22:35:57) 
geçen sene mercedes geride kalmıştı. almanların bu sene mercedes motoru verdikleri araçlardan süpriz bekliyorum. süpriz alonsodan gelicek. 1 2 pol ve yarış kazanacak.


  • mikahakkinen  (11.01.23 09:07:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.