[]

Türkiye'deki kurumlara itima etme sorunu

Bende bu var mesela TRT Tema Kızılay'a vb hepsine bir itima sorunu var hepsinin yandaş olup Erdoğan'ın elinde olduğunu düşünüyorum bu ülkede hiçbir şeye güvenmiyorum çok nadir güveniyorum kurumlara. Veyal sosyal derneklere ne derseniz deyin. Sol örgütler bile artık boş geliyor. Size de oluyor mu




 
Oluyor. Bu yüzden hiçbir stk vb kuruma yardım yapmıyorum. Bir ücret karşılığında hizmet almıyorum.


  • seaman  (10.01.23 20:13:09) 
devletin, ya da hükümetin el attığı hiç bir kuruma güvenmiyorum.
20 yılda tüm kurumları kendi yandaşlarıyla donatmış durumdalar.

  • ankarakecisi  (10.01.23 20:20:27) 
İtimat mı? Anlamdan onu çıkarıyorum. Başka bir şey ise kusura bakma. Oradan yürüyeyim. TÜrkiye'deki hiçbir kuruma güvenmiyorum ben de. Çünkü işini iyi yapanlar işinden ediliyor. Mümkün olduğunca da yandaşlar dolduruluyor. Bu hemen hemen her kurumda böyle. En iyi ihtimalle yükselmenin önüne geçiliyor.

Sağ ve sol olarak bakarsak yıllardır bu vardı ama oranı düşüktü. Şimdi komple bir "ele geçirme" konusu var. Eskiden sorunlu kişilerin olduğu güvenilir kurumlar varken, şimdi güvenilir insanların olduğu sorunlu kurumlar oldu :)

Sol örgütler zaten boş. Özellikle sendikalar çok boş. Yandaşlar ve popülizm yapanlar olarak ikiye ayrılıyorlar.
  • nawar  (10.01.23 20:26:40) 
Sadece TR'dekilere güvenmiyorsan yine iyi durumdasın :)


  • plutongezegendegilmi  (10.01.23 20:58:32) 
lösev büyük ölçüde bu sayede bağış topluyor zaten


  • babilfish  (11.01.23 12:05:34) 
enag enflasyonu yüzde 170 falan hesaplarken, tüik yüzde 70 civarı hesaplıyor. Nasıl inanacaksın?


  • vizivozo  (11.01.23 12:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.