[]

Sizce anneme vize çıkar mı?

Ben çıkacağını düşünüyordum ama çok fazla olumsuz deneyim okuduğum için artık çıkmazmış gibi geliyor. Annem 54 yaşında, Ankara’da yalnız yaşıyor. Emekli maaşı var 8.5k civarıydı geçen yıl. Ev, kardeşim ben ve annemin üzerine. Bir de üzerine araba var. Hollanda’ya beni ziyarete gelecek 3 aylık Perşembe başvuruyor. Uçak bileti vs alındı. Ben buradan davetiye gönderdim benimle kalacağını belirten. Sponsorluk için de gönderdim ama sponsorluk için şartları karşılamıyorum, yine de ilgili belgeleri ekledim dosyaya. Günlük 55 euro olunca sponsora ihtiyaç olmadığı yazıyor resmi sitede zaten. Annemin daha fazla parası var hesabında. Ama malum ret oranları epey yükseldi. Bunu yaşamadan bilemeyeceğiz biliyorum ama tahminlerinizi merak ediyorum, sizce vize çıkar mı anneme? Şimdiden teşekkürler.




 
normalde o yaştaki birine çıkar. Diğer şartları da karşılıyor zaten. Çıkmazsa sürpriz olur.


  • zaxurani  (10.01.23 19:57:50) 
Normal şartlarda çıkması lazım ama o kadar saçma şeyler oluyor ki şu ara umarım sorun çıkmaz sizde de.

Dayımın yakın zamanda eşi vefat etti; büyük teyzem birkaç ay yanlarında kalmak için Almanya'ya gidecekti. Kendisi 60 yaşında, 10 yıllık İngiltere vizesi var, defalarca Avrupa Birliği ülkelerine gitti geldi;schengen verilmişti. Türkiye'de evi, tarlası, arabası da var. Ona ve eşine vermediler ve davetiyeleri de vardı.

Sonrasında küçük teyzem basvurdu bir ihtimal verirler diye. Kendisinin ilk yurtdışına çıkışı, 58 yaşında, Türkiye'de evi var. Çalışmıyor. Yine dayım davetiye yazdı; ona verdiler.

Neye göre seçim yapıyorlar, anlamış değiliz.
  • fraise  (10.01.23 20:02:26) 
korkunuz olmasin cikar.


  • c1b2k3  (11.01.23 12:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.