[]

ağırlık (powerlifting) kemeri

salonda bir tane kemer var ama xl olduğu için çok büyük geliyor. bir de bir kaç yerde powerlifting için boydan boya aynı ende kemer kullanmanın daha doğru olduğuna dair bir kaç şey okudum. kullanıp tavsiyede bulunabilecek kimse var mı acaba? salonda kullandıklarım deriydi hep, alttaki gibi bir şey iş görür mü sizce?


www.harbinger.com.tr

 
PL kemeri 13 mm'lik deri kemerler olur, normal BB kemerleri işe yaramaz. Gymholix 13mm kemer diye arat bahsettiğim kemer karşına çıkacak, ona benzer ürünlere bakabilirsin.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (10.01.23 14:01:47) 
o cok fazla ya, powerlifting yazdim da dupeduz PL icin aramiyorum aslinda, 5x5 tarzi calisiyorum genelde. daha cok arkasi genis onu dar olanlar kotu mu neden kotu onu anlamak istedim biraz da.


  • bay b  (10.01.23 14:05:17) 
Kaleciye bu konuda katilmiyorum. 13 mm herkese olmuyor, o konuda dikkat etmek lazım. Ben denedim, bana kalin geldi.
Misal jim wendler 10mm'ci.
www.jimwendler.com

Ben 10mm kullanıyorym, ürün de şu (avrupa tabi)
warrior-gear.eu

Bu bahsettiginiz ürünler kötü. Ben zamanında decathlon ürünü kullandim, ikinci senede squatta patladi kemer...
Bu sebepten 10mm, deri ve tercihen tek dilli kemer (cift dil bence gereksiz)
  • logisticsmanager  (10.01.23 14:05:53) 
Paraya kıyın şöyle ürünlerden alın.
www.amazon.com.tr

Dandik ürünlere para harcamayin. Bu iste ciddiyseniz Decathlon vs risk almak demektir.
  • logisticsmanager  (10.01.23 14:21:02) 
@logisticsmanager evet bu tarz urunlere baktim ama y.icinde nerdeyse hic yok bunlardan ya, dedigin gibi ya paraya kiyip bunlardan alacagiz y.disindan ya da y.icinden neopren olanlardan. turkiyedeki deri kemerlerin cogu arkasi onunun 2-3 kati ende.


  • bay b  (10.01.23 14:24:53) 
Türkiye gibi deri ülkesinde şunun yurt içinde yapilan modelleri olmaması çok çok garip bu arada.

Türkiye bu powerlifting vs konuda baya geride malesef. Squat rack olan salon bulmak bile cok zordu ben Türkiye'de yasarken.
  • logisticsmanager  (10.01.23 14:27:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.