[]

Sirkete birini önerme hakkında

Simdi bende bir stajyer var, erasmus ile geldi.
Buralari çok sevdi tabi (ben de böyle olacagindan emindim), kalmak istiyor.
Burada kalamazsa da gene Avrupa'daki başka bir ofis vs de olur kafasinda.
Türkiye'deki arkadaşlarının durumunu gördüğü için normal.

Şimdi benim altimda çalışıyor zaten, performansini görüyorum.
Iyi kiz, akilli da ama şu ana kadar öyle acayip fantastik bir performans göremedim. Normal bir performansi var. Ingilizcesi de gelisse de ben onun yaşında çok daha iyi konuşuyordum (ikimiz de aynı okul ve bölüm mezunuyuz), o kısım biraz eksi puan.

Bana şirket sordu, bir mezun yetiştirme programi var 3 sene, 3 farklı ülke, 3 farklı departman. Ben de zamanında aynısını yaptim, o yüzden biliyorum. Buna Uygun olur mu vs diye.

Vallaha ne diyecegimi tam bilemedim. Çünkü kızı sevsem de sirkete de böyle bir program ile birini sokup sonra sıkıntı olsun istemem.

Sizce ben bu kızı daha iyi nasıl çözerim? Kompleks isler mi versem?
Yani anlamam gereken böyle bir programa değecek potansiyeli var mi ve yalan olmasın ama su ana kadar birkaç aylık performans için fifty/fifty durumundayim.

Bir de erasmus vs ile geldi ya, burada yabanci arkadaslar da buldu. Ilk defa yurtdışına çıktı. Ondan kafasi hala biraz erasmus öğrencisi gibi calisandan öte. Yani su an buranin keyfini çıkarsa da iş kismini ikinci plana attığı için de olabilir diyorum. O yüzden de çok onyargili olmak istemem ama sirkete birini sokacaksam, hele böyle bir programla belki de başka birinin yerini alacaksa, ideal aday olmasını isterim.

 
Verilen işi takip ediyor mu, hevesli mi, zamanı, stresi yönetebiliyor mu, o alanda kariyer hedefi var mı gibi sorulara cevap arayabilirsiniz. Her soru 5 puan olabilir. Bu şekilde 20 soru olabilir. Puan 80 90 geliyorsa önerirsiniz. Ama gerçekte biraz iş yüklemek çözülmesini sağlayabilir.


  • dissendium  (10.01.23 14:07:19) 
sorumluluk ver +1 ancak o şekilde çözülür. dil her türlü gelişir no problem bence.


  • theseachange  (10.01.23 14:22:24) 
ideal aday olsaydi bunu zaten görürdünüz bence. buraya sorup vicdanen yol almak istiyorsunuz ama akliniz zaten uygun degil diyor bence tabi.

kendisinin ilerlemesi icin tüm yollari gösterin ama kendinizin adininizin gececegi be kendinizi zor duruma sokacak bir ise girismeyin. cünkü burada cok yasanmislik okuduk, yardim ettikleriniz -özellikle ayni firmada- dönüp dolasip sizi kötü duruma düsürüyor.
  • c1b2k3  (10.01.23 14:45:32) 
torpil yapmayın. hakkıyla alıyorsa alsın. ileride başınıza iş almış olursunuz.


  • gabe h coud  (10.01.23 15:48:43) 
Torpil değil. Şirket içinde normal olan bir refere sistemi. Kızı direkt koymayacaklar tabiki ama sonuçta ben şirket içinde kizi refere etmiş olacağım.
Program zaten dışarı çok açılmıyor, genelde şirket içinde oluyor.

Önceden birkaç kişi için normal islerde yaptim, son noktaya gelenler falan oldu. Ama bu program için hic yapmadım ve güzel de program.

Kiz konusunda da; cok yogun dönemde geldi. Ciddi olarak böyle ilgilenemedim, normal operasyonel is yapti. Haliyle çok kompleks isler veremedim. Normal satin alma yaptı. Kesinlikle potansiyel var ama tam net ölçemedim su an için.
  • logisticsmanager  (10.01.23 16:05:52) 
refere et gitsin. o kadar ciddiye alinacak bir sey degil. ufacik bir stajyer star eleman olmadi diye senin itibarin zarar gormez, zaten herkes boyle birilerini refere ediyordur. ben de cok refere edildim ve ettim, hicbiri ortamlarda konusulmadi.


  • hot potato  (10.01.23 18:08:43 ~ 18:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.