[]

bupa acibadem sigorta

acibadem sigorta artik bupa mi oldu yoksa bu ikisi ayri firmalar mi? bupa acibadem nasil bir sirket? sozlukteki basliginda cok gommusler ama sozlukte her seyi gomdukleri icin objektif bilgi olarak degerlendiremiyorum. kullanan ve memnun olan var mi?




 
sağlık sigortasından bahsettiğini varsayıyorum?
allianz, anadolu sigortanın hem bireyselini hem de grup poliçesini kullandım. şu anda da yeni şirketim vesilesiyle acıbadem'in grup poliçesindeyim. en saçması acıbadem. acıbadem hastanesinde kullanım avantajı olduğu söyleniyor, başka da bi olayı yok. ona rağmen acıbadem hastanesinde sistemsel sıkıntı var denilip provizyon alamadım. bana sorsalar asla tercih etmem. acıbadem hastane grubu da hastane olarak tercih etmem. hem ankara hem istanbuldaki hastanelerine gidip - tedavi olmayı denedim.

  • sirkelimon  (10.01.23 10:36:46) 
merhaba, evet saglik sigortasindan bahsediyorum, soruya yazmamisim :) peki sizinki acibadem mi bupa acibadem mi?


  • in vino veritas  (10.01.23 11:05:47) 
acıbadem zaten hastane. bupa acıbadem sağlık sigortası şirketi. sanırım bupa satın aldı bunun sigorta tarafını.


  • sirkelimon  (10.01.23 11:15:55) 
evet eskiden acibadem sigorta vardi hastanenin sigorta kolu. hmm ayrildi demek oradan. tamamdir tesekkur ederim. eskiden acibadem sigorta cok iyiydi simdi kotulesmis oyleyse, yazik olmus :(


  • in vino veritas  (10.01.23 11:26:11) 
Benim bupa acibademde 2.yilim, kurum anlasmasi kapsaminda uygun fiyatli tamamlayici yaptirdim.
3 farkli hastaneden denedim ankara'da, hicbir sikinti yasamadim. Memnunum.

  • omonia  (10.01.23 14:37:24) 
bupa acıbadem'de 3. yılım benim de. kurum vasıtasıyla yapıldığından grup sigorta olduğu için çok uygun fiyatlara geliyor. eşime ve kendime düzenli olarak yaptırıyorum. t3 network'ü kapsıyor sadece. yaşadığımız yerde(küçük bir ilçe) bize yetiyor. bugüne kadar hiç provizyon alamadığımız, onaylanmadığı olmadı.


  • feel the blanks  (10.01.23 17:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.