[]

Sevgilinizin yakın arkadaşına bu yüzden sinir olur musunuz?

Sevgilimin bi arkadaşı var aslında benim de arkadaşım yakınız baya seviyorum da ama sürekli X (sevgilim) beni senden daha çok seviyor, sen istesen yapmaz ama ben istesem yapar gibi şakalar yapıyor (gay değil %500 şaka kesin). Fotoğraf çekilirken son anda X'e sarılıp koydum bak sana falan diyo :D tamam şaka eyvallah da bi sinir olmaya başladım sanki ya neden bi anlamsız yarışın içindeyim gibi bi trip geldi bana. Siz sinir olur muydunuz? Yoksa saçmalıyor muyum?




 
Senden hoşlanıyor. Bi de 13 yaşında.


  • Bruce  (10.01.23 00:55:58) 
Sanirim, 13 yasinda olduguna ben de katiliyorum.


  • malmoth  (10.01.23 01:11:44) 
Valla bana da ergenlik gibi geldi ancak sevgilin de bisekil korukluyordur bence. Atiyorum kendi aralarinda bir geyik olabilir ya da o oyle takildiginda onu destekleyici sekilde davranip seni sinir etmeye calisiyorlardir falan. Rahatsizsan direkt sevgilinle konus bence.


  • j r r tolkien hayrani  (10.01.23 01:45:09) 
bu kadar salakla nasil basa cikiyorsunuz hayret ediyorum. 15 civarlari olsa bir nebze anlasilir ama bu yasta ya salaklik ya kotu niyet ararim.


  • gule gule  (10.01.23 01:53:36) 
twitter.com
sizin olay yavaş yavaş buna döner dikkatli ol.


büyük olay çıkarırdım.
  • Hallegadola  (10.01.23 09:20:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.