[]

Kedili eve robot süpürge olur mu

Küçük bir evim ve iki kedim var. Deli gibi tüy döküyor bebeler bir de kumu döküyorlar. Ev temizliği çok zor oluyor öyle olunca. Robot süpürge alsam mesela faydası olur mu randımanlı kullanabilir miyim? Bir de mesela çiş kaka veya kusma gibi kazalarda süpürge tüm eve yaymasın şeyi gibi bir korkum var. Tavsiye eder misiniz hangi marka edersiniz? Teşekkür ediyorum.




 
Tüy ve kum konusunda elbette faydalı olur ama çiş/kaka/kusmuk olduğunda bir şey yapamaz elbette.


  • orient blue  (09.01.23 22:16:46) 
aynen dediğiniz gibi kakayı bazen kumdan atıyor bizimki, işte o zaman bütün evde geziyor o kaka :) ama yani ayda ılda bir olan bir şey bu.
onun dışında süper temizliyor tüyleri

  • neira  (09.01.23 22:44:28) 
@neira marka model bilgisi paylaşabilir misiniz


  • eli peynir ekmekli  (10.01.23 06:48:26) 
robot yerine dikey şarjlı tavsiye ederim. çünkü hem pratik hem de koltuk üstlerini de rahatça süpürebiliyorsunuz hızlıca.


  • duster  (10.01.23 10:11:34) 
Robotu evdeyken yerdeki ıvır zıvırı topladıktan sonra çalıştırmak gerekiyor zaten. Yoksa takılacak bir şey buluyor illa ki robot. 3 kedili evimizde her çalışmada bir dünya tüy topluyor yerden. Yeni nesil Xiaomi al geç


  • hasmetizm 2046  (10.01.23 10:39:57) 
xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum. 3 5 günde bir saçma sorunlar çıkıyor ama. lidar sensörü güneş vb görünce haritasını şaşırıyor veya terliğin üstüne çıkıp dönünce haritası şaşıyor. ama ev pırıl pırıl :)


  • neira  (10.01.23 11:24:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.