[]

Kisisel websitenin google aramada ilk siralarda cikmasi

Kendi kisisel websitemizin google'da adimiz araninca ilk siralarda cikmasini nasil saglayabiliriz?

- Websitemi "persona" isimli arayüz hizmetiyle olusturdum.
- Google Search console'da register ettim.
- HTML tag methoduyla siteyi google'da verify ettim.

Buna ragmen ad/soyad kombinasyonumla arayinca websitem google'da görünmüyor. Ad/soyad kombinasyonum cok sik rastlanan bir kombinasyon degil.

 
Seo (arama motoru optimizasyonu) olarak geçiyor ve bunun cevabı maalesef oldukça uzun bir süreç. Websitenizin adından tutun pek çok teknik detaya kadar faktör var; seo uzmanından destek alabilirsiniz. Eğer çok unique isimli bir websitesi adına sahipseniz yapacağınız birkaç ayarla hemen çıkar ama popular bir adsa seo çalışması yapmanız lazım. Yaptığınız ayarlar doğru ise de birkaç güne belli olur hemen çıkmayabilir google botlarının okuması lazım önce.


  • titanic kemancısı  (09.01.23 14:42:21 ~ 14:44:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.