[]

papara kullanan var mı?

enpara'dan papara'ya geçmek istiyorum. fırsatları daha iyi görünüyor. kart aidatı veya bir aylık ücret ödemem gerekiyor mu?




 
elma ve armut bu iki dediğiniz yalnız. papara epara firması ve ön ödemeli kartı var, kredi kartı yok yani.


  • surprise  (09.01.23 00:21:53) 
Ben ikisini de kullanıyorum. Aidat vs. yok. Netflix için ayda 23tL, Spotify ve YouTube için ayda 15TL iade veriyor.

Bazı markalarda da %10 civarında iade yapıyor ama oralarda kullanmadım. Tavsiye ederim, güzel.
  • pispinti  (09.01.23 08:22:08) 
Yalnız birisi banka diğeri mobil ödeme sistemi.
Ben dijital ödemeler için paparaya geçtim netflix, youtube, spotifyı ordan ödüyorum. Kart aidatı, aylık ücret yok.

  • sta  (09.01.23 08:31:39) 
enpara'nın kredi kartını kullanıyorsanız papara direkt bir alternatif değil. debit kartını (banka kartı) kullanıyorsanız bir alternatif olabilir.


  • inheritance  (09.01.23 11:16:39) 
Enpara'dan çok memnunum ama Ayın Enparalısı olma özelliklerini artık karşılayamadığım için sadece bankacılık işlemlerinde Enpara kullanıyorum.
Platform üyeliklerimi Paparadan çektiriyorum.

  • mutekebbir  (09.01.23 12:31:15) 
enparayı ilk çıktığı günden beri kullanıyorum paparayıda pandemide yaptığı eczane kampanyasında çok kullandım ondan sonra bir esprisi kalmadı.
enparanında bir ayrıcalığı kalmadı, ama enpara daha güvenli geliyor arkasında qnbfinans var.

  • astronom bey  (09.01.23 12:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.