[]

Müstakil ev inşaatı için kredi

Merhaba. Satın almış olduğumuz araziye müsatkil bir ev yaptırmak istiyoruz. Şuan ruhsat işlemleri tamamlandı. Kısa zamanda şantiye elektriği ve su aboneliği için başvuru yapacağım. Bütün birikmiş paramı arsa alımı için harcadığımdan evi yapabilmek için krediye ihtiyacım var. Konut kredileri müstakil inşaatları kapsamıyormuş. İnşaat tamamlama kredisi adı altında verilen bir kredi var ancak inşaatın %70'inin tamamlanması gerekiyormuş. Zaten inşaatın %70 ini tamamlayabilsem geri kalanı için krediye ihtiyacım kalmaz ki. O saatten sonraki işlemler için toplu para gerekmiyor parça parça yaptırabilirim. Bu seçenek benim işime yaramaz malesef. İhtiyaç kredileri de 12 ay vadeli ve 200 bin Tl civarı çıkıyor. 200 bin Tl ile ancak evin temeli yaptırılır. Bana daha uzun vadeli ve daha büyük miktarda bir kredi lazım. Alternatif krediler var mıdır veya bu işi nasıl halledebiliriz ? Şimdiden teşekkür ederim.




 
arsayı veya üzerinize olan ev, araba vs ne varsa onu ipotek ettirerek bir miktar daha kredi alabilirsiniz ama inşaatı tamamlamaya yetmeyebilir.


  • b1020  (08.01.23 22:06:01) 
Müteahhite ver satınca pay al dicem de iki daire çıkmazsa olmaz o iş


  • olaylar olaylar  (09.01.23 00:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.