[]

Operatör değiştirmek yerine yeni hat almak, ama...

Hattım kardeşimin üstüne kayıtlı ve kardeşim şehir dışında yaşıyor.
Şu an hattımı değiştirmek istiyorum ama kardeşimin imzası gerektiği için değiştiremiyorum.
Bu durumda tek seçenek geçiş yapmak istediğim operatörden yeni hat/numara almak, ama bu sefer de numaramı değiştiriyor olduğum için bir ton dert. 15 yıldır kullandığım numaramı değiştirmek biraz başımı ağrıtacak.

Telefonum 2 hattı destekliyor. Bunu göz önüne alınca, yeni hat alıp, telefonda hem eski hattı hem yeni hattı açık tutup, geçiş sürecini daha katlanılabilir hale getirmenin bir yolu var mıdır?

 
Aynı anda hat sahibi bulunduğu yerdeki bayii gitsin, siz kendi şehrinizdeki bayiiye gidin sonra telefon ile hallediyorlardı. Biz bu şekilde hallettik.


  • burchak  (08.01.23 16:11:57) 
siz geçmek istediğiniz operatör ve paketi kardeşinize söyleyin. kardeşiniz sizin adresinizi vererek online veya çağrı merkezinden numara taşıma başvurusunu yapsın. turkcell ve vodafone adrese getiriyor sim kartı, turk telekomu bilmiyorum. Aynı şehirde denk düştüğünüz zaman da hattı üzerinize alın :)

hat sahibinin 1. derece yakını olduğunuz için kartı siz teslim alabilirsiniz muhtemelen ama onu bir sorun sağlama alın tabii.
  • solitude ov the lonliest star  (08.01.23 18:58:19) 
Yukarıdaki bilgilere ek olarak;

kardeşiniz geçişi halledip yeni kartı alsın, zarfa koyup kargolasın size.
  • John Bloor  (09.01.23 11:23:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.