[]

vodafone'a geçilir mi? (turkcell'den)

şehir istanbul. hiç vodafone kullanmadım. vodafone'da güzel bir paket var 20gb 99₺.
pişman olur muyum acaba diye tereddüt ediyorum; çekme, internet hızı vs konularında. turkcell'den vodafone'a geçipte memnun olan var mı?



 
İstanbul'da çekmeme sorunu yaşamazsın ama internet hızı konusunda Turkcell'e kıyasla epey yavaş Vodafone. Ben de ekonomik sebeplerden Vodafone'a geçmiştim ama taahhütüm bitince Turkcell'e dönmeyi planlıyorum internet yavaşlığı yüzünden.


  • 10032007  (08.01.23 12:47:16) 
sıkıntı yaşamazsın istanbul'da. ama işyerinde ve oturdugun sokaktakilerden yine de performansını sor. en çok vakit geçirdiğin yerler önemli.


  • xrated  (08.01.23 12:49:53) 
Zamanında Türk Telekom'dan Vodafone'a geçtim. Geçtiğim güne lanet ettim. Ne konuşurken doğru düzgün çekiyordu, ne de interneti. TT'nin çatır çatır çektiği yerlerde Vodafone uyuyordu. Sonra Turkcell'e geçtim nefes aldım.
Aralarında ne memnun olduğum Turkcell, ama TT'a geçsem yine memnun eder.
Ankara merkezdeyim.
  • gallienus  (08.01.23 13:07:51) 
Telsim zamanından beri kullanıyorum Vodafone denen operatörü. Bu sene olduğu kadar berbat olduğu bir dönem hiç olmamıştı. Taahhüt bitsin bende tcell e geçeceğim. (Ankara)


  • primetime  (08.01.23 13:17:03) 
istanbul'da çekmeme sorunu gayet yaşarsın. ataşehir'de e5'i gören bir lokasyondayım, Vodafone resmen çekmiyor. telefon dahi zor ediyorum. yer altında falan da değilim 26. kattayım. senin lokasyonundaki performansını anlamadan kesinlikle geçme. epeydir boşa para ödüyoruz kendilerine maalesef.


  • roket adam  (08.01.23 14:05:19) 
baz istasyon anlaşmaları yapan biri olarak söylüyorum. Artık operatörler arasında roaming anlaşması var devletin zorunlu kıldığı. yok Vodafone çkmedi turkcel e geçeyim oda olmadı tt yapayım bunlar eskide kalan söylemler.
Vodafone eğer sinyal zayıflığı yaşarsa telefonun hemen çeken baz a geçiş yapar. Yakında hangi baz varsa artık.turkcel in çekmediği yerde de vodafone a geçiş yapar.hala çekim sıkıntısı varsa o bölgede ya baz kaldırılmıştır ya da kötü bi noktadasındır.
( kentsel dönüşüm nedeniyle eski bazlar devamlı yer değiştiriyor son senelerde)
  • jamswety  (08.01.23 15:38:58 ~ 15:40:16) 
Yillarca turkcell kullandiktan sonra birkax sene once tirsa tirsa gectim vodafona ve onca zaman bosuna kaziklandigimi anladim. Hiçbir sikinti olmadi.


  • stavro  (08.01.23 15:43:54) 
İstanbul'dayım bu arada


  • stavro  (08.01.23 15:44:53) 
Tamamen duygusal nedenlerle yüzyıllık Turkcelli olarak geçen sene vodafona geçtim. Bir şekilde kullanıyorum, çok aşırı büyük sorun yaşamadım ama bi turkcell değil. Gayette iyi çekmediği, internetin takıldığı oldu, yavaşlık zaten var... Otomatik karttan ödemeyi de sağlayamadım, her ay takip edip yüklüyorum.

Yüzyıllık faturalı müşterisini faturasız vodafona kaptıran turkcell utansın deyip, geçmenizi tavsiye eder olmadı denemiş olursunuz derim.
  • epitaf  (08.01.23 23:38:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.