[]

Şu ürünü alsam tv'ye hoparlör bağlayabilir miyim?

Tv'de 3.5 mm girişi yok, bunu tv'nin usb girişine taksam hoparlörden ses alabilir miyim?
www.amazon.com.tr



 
Eğer TV USB üzerinde ses çıkışını destekliyorsa olabilir.


  • mhm  (07.01.23 17:43:07) 
Linkini verdiğiniz ürün sadece bilgisayarda çalışır.

Birkaç çözüm olabilir:
1.
www.hepsiburada.com
eğer tv'nin kendi uydu alıcısını kullanmıyorsanız, dışarıdan uydu alıcısı veya medya oynatıcı vb dışarıdan hdmi kablo ile tv'ye bağlıyorsanız araya bu cihazı sokarak sesi ayırabilirsiniz.
2. tv'nizde optik ses çıkışı varsa:
www.hepsiburada.com
bu cihaz ile tvnizdeki sesi optik çıkıştan alıp kulaklık veya diğer ses sistemlerine verebilirsiniz.
  • faithless  (07.01.23 17:44:13) 
TV'nin usb den ses vermesi düşük bir ihtimal.

Ama TV'de bluetooth varsa, bluetooth bir kulaklığa ses vermeyi deneyin. Eğer oluyorsa 3.5mm jack çıkışı olan bluetooth alıcılar var şu araçlarda kullandoğımız.

Ondan alıp ses sisteminin yanına konumlandırıp, ses sisteminin jackını ona takarsanız yine aktarmış olursunuz.

TV'de optik ses çıkışı da mı yok? Varsa onu da 3.5mm ye çeviren aparatlar var.
  • ananiyimioguz  (07.01.23 18:19:49 ~ 18:20:01) 
televizyonda ses girişi değil çıkışı olur. çok eski ve üst model televizyonlarda ses girişi oluyor onlar da harici vcr falan bağlamak için var. televizyonun üstündeki usb girişi adı üzerinde giriştir. oradan sinyal çıkamazsın.

dolayısıyla senin iş yaş. televizyonun modelini falan yazsana bakalım belki fikir buluruz.
  • alperz  (07.01.23 19:05:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.