[]

Eve klima alacagim

Asiri sicak bir iklimdeyim ve seneye taşıyacağım ama klimasız yaz gecmez. Kisin da kalorifer sadece akşamları yanıyor. Baymak ya da daikin önerdiler salon yaklaşık 35 40 m2 bu markalardan kaçtık klima almam lazim acaba?

Bir de klimayı aldim diyelim taşınırken bozulur mu ya da servis ücreti cok olur mu acaba?

Tesekkurler.

 
Selamlar, bütçe sorunu yoksa daikin ve mitsubitshi tercih etmelisiniz.

Ama ben son çıkan klimaların hepsinin iş gördüğünü düşünüyorum.

Baymak aldık 2 sene önce, memnunuz.

Sonra 2 tane vestel aldık ondan da memnunuz.

En uygunu vestelinkiler şu an ve wifi özelliği içinde geliyor.

Bence ondan alın her türlü iş görür.

Sökmek için geçen ay klima başı 400-650TL Arası fiyat aldım. En son 2sini 500e sökeriz diyeni çağırdım. Yetkili servisi aradım, başkası sökse de olur garanti dışı kalmaz dedi.

Yalnız takarken fiyat biraz daha yüksek 2sini 1500e taktılar çünkü birisinin gazı azmış nasıl oluyorsa 2sini sıfır aldık 2 ay önce bir tanesinin %30 gazı kalmış. Artık gelince kaçırttı mı bilmiyorum cihazı az gösteriyordu.

Bu tarz bir problem yaşamanız için gelen kişiden önce ölçüm yaptırtın sonra söktürtün. Kapatırken de sıkıca kapatsın. Hatta klima takılırken de gaz ölçümü yaptırtın tam gösteriyorsa gitsinler. Göstermiyorsa gazı tamamlasınlar.
  • ananiyimioguz  (07.01.23 17:04:24 ~ 17:04:46) 
Daikin +1

A+++ olanları tercih edin, parasını çıkarıyorlar.
  • halanne  (07.01.23 21:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.