[]

acilde dikiş alıyorlar mı?

sağlık ocağı kapalı, haftasonu gidin acilde aldırın demişlerdi ama twitter'da falan "acile dikiş aldırmaya geliyolar ya fesupanallah" diye ağlayan doktorlar vardı. gidilmez mi acile dikiş aldırmaya?




 
saçmalamayın tabikide bunun için acile gidilir. gidip güzel bir dille durumu anlatın doktor alınması gerektiğini söyledi deyin alırlar.
aslında operasyonu yapan doktorun alması daha sağlıklı olur. yara durumunu görmüş olur.

  • astronom bey  (07.01.23 14:59:47) 
gidilir. alırlar.


  • jelly bear  (07.01.23 15:00:49) 
dikiş aldırmak acil bir durum değil ama alırlar. yalnız ben dikiş aldırmak için geldim 1 saattir sıra bekliyorum diye olay çıkarırsanız doğal olarak tepki görürsünüz. yoğun bir acil serviste acil olmayan durumlar için sıra beklemeniz gerekir zira.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (07.01.23 15:44:52) 
abi şaka mısınız ya, saçmalamayın tabii gidilir denilen adam kendini ne sanıyor acaba?

gidilmemeli, ancak sorunuzun cevabı: alırlar.

siz bana fotosunu atın ben alınıp alınamayacağını söylerim. alınacak gibi ise kendiniz bir elinizde ipi çekip diğer elinizle makası ipin altından geçirip ipi kesin. öncesinde ise makası bol kolonyayla ile silin yeterli.
  • holy biblo  (08.01.23 00:51:16) 
1) Doktorun haftasonu gidip acilde aldır dediyse, git aldır. Burada sormaya ne gerek var anlamadım.

2) Dikiş aldırma işlemi, eğer ki açık kalp ameliyatı gibi bol dikişli bi ameliyat olmadıysan 2 dakika kadar sürer. O yüzden, acilde de yapabilirler.

3) Haftasonu aldırın dedilerse illa haftasonu aldırman gerekmiyor. Dikişin uzun süre kalması zararlıdır, ama 1-2 günden bir sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum. Yani Pazartesi de gidebileceğini düşünüyorum.
  • hümanist tabutçu  (08.01.23 00:59:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.