[]

Ekşi Duyuru Arama Mobil Görünümde Neden Yok?

Bilgisayardan Ekşi Duyuru’ya girince en sağda çıkan “Ara” tuşu cep telefonundan girince gözükmüyor, neden? Sayfanın altına üstüne reklam yerleştirilebilmek bu kadar kolayken, zaten masaüstü görünümde varolan arama tuşu da mobil görünüme de kolayca eklenebilir diye düşünüyorum.




 
"masaüstü görünümüne geç" gibi bi seçenek vardır browser ın sayfa ayarında. arama yapmak istediğinizde ona geçin.


  • foreignsilhouette  (07.01.23 13:26:17) 
Tarayıcının ayarlarında “Masaüstü görünüme geç” yapınca hiçbir şey değişmiyor. Ekşi Duyuru ilk açıldığında mobil görünümdeyken sayfanın en altında “Mobil görünümden çık” diye bir seçenek var. O işe yarıyor ama pnu yapınca da “Mobil görünüme dön” ya da “Masaüstü görünümden çık” gibi bir seçenek belirmiyor. Yani masaüstü görünüme geçince mobil görünüme dönmek mümkün değil. Zaten bunların tümü geçici çözümler. Mobil görünümde arama özelliği senelerdir neden yok hala anlayabilmiş değilim.


  • sweet child o mine  (07.01.23 13:39:30) 
6 ayda bir falan sorulur bu soru arayüz neden değişmiyor vb sorularla beraber. özetle cevap; umrunda değil ilgili kişinin.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (07.01.23 15:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.